Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier haal je de meest hippe scooters in Deventer

Aangeboden door WK Scooter Centre 11 april 2019

Van plan om een scooter of bromfiets te kopen? WK Scooter Centre in Deventer begrijpt hoe lastig dat soms kan zijn. Ze helpen je graag en je vindt bij hen ongetwijfeld je nieuwe favoriete voertuig!

Bij WK Scooter Centre in Deventer stap je binnen in een enorme showroom vol met de nieuwste scooters en bromfietsen. Alle bekende A-merken zijn er te vinden. Zes dagen in de week staan de medewerkers klaar om jou te helpen bij de zoektocht naar je nieuwe voertuig. Hier kan je uitgebreid kijken, voelen, passen en rijden.

WK Scooters

Hot at the moment

Wat is nou echt helemaal hot in de scooterwereld? Nou, volgens WK Scooter Centre zijn dat vooral de retro fashion style scooters. Mét een windscherm, want dat kan ook echt niet ontbreken tegenwoordig. Het merk Vespa heeft zich razendsnel vanuit Amsterdam over de rest van Nederland verspreid. Maar minstens zo populair in deze regio is de Sym Mio. Wie volledig wil uitpakken, kiest een retro scooter full options. Dat is bijvoorbeeld een Vespa of Mio uitgerust met alle mogelijke accessoires, zoals het genoemde windscherm, maar ook valbeugels, klapdragers, led- verlichting of speciaal bewerkte velgen. Te veel om op te noemen en de mogelijkheden verschillen per merk.

WK Scooters

Tweedehands

Liever een tweedehandse scooter of bromfiets? Dat kan! Er is ontzettend veel keuze: snorscooters (25 km/u), bromscooters (45 km/u), budget/schadescooters, schakelbromfietsen, motorscooters en motorfietsen. Bevalt je aangeschafte occasion niet? Dan is er een 14 dagen omruilgarantie, ideaal!

Werkplaats

Ook ideaal is de werkplaats van WK Scooter Centre, want na de aankoop kun je hier terecht voor onderhoud aan je scooter of motorfiets. Dat zijn niet alleen de standaard onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, maar ook garantiewerkzaamheden, schadetaxatie en schadereparatie.

WK Scooters Maureen Brinkhof

De nieuwste technieken

Vroeger sleutelden mensen veel meer thuis, maar nu met de nieuwste technieken wordt de vakkundige werkplaats steeds belangrijker. Er zijn bijvoorbeeld steeds meer elektrische scooters op de weg. Ook zijn scooters steeds vaker computer gestuurd. Moeilijk dus om zelf aan te sleutelen. Gelukkig heb je daar WK Scooter Centre voor. Is je scooter toe aan een grote onderhoudsbeurt én woon je binnen een straal van 15 kilometer van de vestiging? Dan kun je gebruik maken van de gratis haal- en brengservice!

Onderdelen

Handig is het onderdelenmagazijn. Want daar kun je bijvoorbeeld direct uit voorraad een windscherm of slot kopen, als die van jou kapot is gegaan. En vaak kan een medewerker van WK Scooter Centre het onderdeel meteen voor jou monteren, handig!


Meer over WK Scooter Centre ontdekken?

WK Scooter Centre auto en mobiliteit

Geopend08:15 - 18:00

Hunneperweg 5, Deventer

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.