Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijn! Deze supermarkt bezorgt vanaf nu zeven dagen per week

Aangeboden door Spar City Deventer 20 maart 2020

Vanaf nu kun jij jouw boodschappen handig online bestellen bij Spar City in Deventer. Een uitkomst voor als je ziek thuis zit of wanneer je door (lichte) verkoudheidsklachten de deur niet uit kunt. In de meeste gevallen is het bezorgen gratis. Dat is een fijne service! 

Liever de deur niet uit wegens ziekte of uit voorzorg? Bestel je boodschappen dan gemakkelijk online bij Spar City in Deventer! De gemakswinkel bezorgt vanaf vandaag zeven dagen in de week tussen 07:00 en 21:00.

Boodschappen thuisbezorgd

Hoe werkt het? Stuur jouw boodschappenlijstje naar [email protected], of bestel via www.spar.nl. Je kunt ook bellen naar (0570 619 761) of een appje sturen naar dit nummer. Betalen kan achteraf met je pinpas. De boodschappen worden voor de deur gezet om contact te vermijden.

Boodschappen bezorgen thuis Deventer

Gratis bezorging

Normaal is bezorgen bij Spar pas gratis bij een minimum van vijftig euro aan boodschappen. Maar om jou ook tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk van dienst te zijn, bezorgt deze super nu al bij tien euro aan boodschappen voor nop. Dat betekent dus dat je in de meeste gevallen niet extra hoeft te betalen. Bedankt Spar City!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spar City Deventer. Meer over Spar City Deventer ontdekken?

Spar City Deventer supermarkten

Keizerstraat 4a, Deventer

Bekijk meer:supermarkten

 

adv.