Deze zaken zijn wél vroeg open op maandag in Deventer

Door Simone Groot Lipman 12 maart 2018

Een kop koffie drinken in de stad, een broek retourneren of vergaderen in een restaurantje: op maandag is het altijd een crime. Waarom? Veel zaken zijn op maandag dicht of of pas laat open. Voor alle vroege vogels die – net als wij – op maandag vroeg in de stad zijn: deze zaken zijn op de eerste dag van de week wél vroeg open in Deventer!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bakkers

brood-deventer

Heb je op maandagochtend helemaal niets meer in huis? Don’t worry! Bij Bakkerij Wessels aan de Boxbergerweg of Bakkerij Maatman aan de Constantijn Huygensstraat kun je al vanaf 08.00 uur terecht om te genieten van vers gebakken broodjes. Maar ook Bakkerij Mevlana, Bakkerij Nollen op de Flora en Ambachtsbakker Kuiper op Keizerslanden zijn maandagmorgen open.

Voor de echte vroege vogels onder ons is Bakker Bart dé perfecte plek. De winkel op Winkelcentrum Colmschate opent namelijk al om 08.00 uur, op de Brink om 10.00 uur. Neem een broodje mee voor onderweg of plof met je laptop voor het raam en geniet hoe Deventer langzaam ontwaakt. Perfect begin van de week!

Van alles wat

tompouce-hema
Foto: Hema

Of je nou een panty nodig hebt, een taart voor je jarige lief, of een snelle lunch: je kunt hier op maandagochtend gewoon van 09.00 uur binnenstappen. Echt Hema! Ook Kruidvat, Big Bazar, Action, Blokker en Xenos zijn van die winkels waar je voor bijna alles terecht kunt. Alle zeven (!) vestigingen van Kruidvat gaan om 08.30 uur open. Big Bazar, Action, Blokker (Keizerslanden) om 09.00 uur. Blokker Flora en Xenos openen hun deuren om 11.00 uur.

Hema Korte Bisschopstraat warenhuizen

Nu gesloten12:00 - 17:00

Korte Bisschopstraat 5, Deventer

Bekijk meer:warenhuizen

Ontbijtje

ontbijt-no-11
Foto: Facebook No.11

Bij Eigenwijs op de Brink zijn ze op maandag ook al vroeg uit de veren. Vanaf 09.00 uur kun je hier de week rustig beginnen met een kopje koffie met een all day breakfast, zoals een healthy poke bowl, wentelteefjes of een omeletje. Jummie!

Ook bij No.11 kun je vanaf 10.00 uur aanschuiven in het restaurant. Wat zeg je van een lekker ontbijtje van pannenkoeken of yoghurt met een kop koffie en jus d’orange. Goed begin van de week toch?

En Broodbode opent ook zijn deuren vanaf 10.00 uur. Je kunt hier terecht voor belegde broodjes, huisgemaakt gebak, yoghurt, lekkere koffies, verse sapjes en smoothies én maaltijdsalades.

Eigenwijs ontbijtrestaurants

Nu open09:00 - 18:00

Brink 83, Deventer

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

No. 11 Inspired by Jackies cafés

Nu open10:00 - 18:00

Grote Poot 11, Deventer

Bekijk meer:cafés

Broodbode ontbijtrestaurants

Vandaag gesloten

Lange Bisschopstraat 5, Deventer

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Kopje koffie

koffie

Voor een kopje koffie kun je onder andere terecht bij Bagels & Beans, Theater café in Deventer Schouwburg, Hans & Grietje en Chocolate Company. Of ga gewoon voor een lekkere warme chocolademelk. Zaken als Coffee Together, St. Tropez en Sjampetter openen om 11.00 uur haar deuren op maandag, nét voor de middag.

Banketbakkerij Lentelink

gebak-lentelink
Foto: Facebook St. Tropez

Dat het nooit te vroeg is voor taart, snappen ze bij Banketbakkerij Lentelink maar al te goed. Je kunt hier om 09.00 uur de week starten met een heerlijk stuk taart. Wie wil dat nou niet?

Lentelink bakkers

Vandaag gesloten

Engestraat 2-4, Deventer

Bekijk meer:bakkers

Kaartjes halen

boeken

Wil je een verjaardagskaart halen, een boek omruilen of gewoon een tijdschrift voor jezelf kopen? Je kunt gewoon om 08.30 uur bij de Primera in het centrum en op de Zandweerd binnenstappen. Op winkelcentrum Keizerlanden gaat hij om 09.00 uur open. Ook Bruna is op maandagochtend open: om 09.00 uur op winkelcentrum Colmschate en om 11.00 uur in de binnenstad.

Primera de Zandpoort boekhandels

Vandaag gesloten

Zandpoort 7, Deventer

Bekijk meer:boekhandels

Bruna Flora boekhandels

Vandaag gesloten

Flora 201, Deventer

Bekijk meer:boekhandels

Opticiens

opticien-deventer

Veel winkels zijn op maandagmorgen gesloten, maar de opticiens als Specsavers en Hans Anders? Die gooien gewoon om 09.00 en 09.30 uur de deuren open. Ideaal als je toevallig de maandagochtend vrij bent en een nieuwe zonnebril wil uitzoeken of een nieuw montuur wilt laten aanmeten!

Vergeten?

Zijn we nog een belangrijke hotspot vergeten? Laat het ons dan weten, dan vullen we het lijstje aan. Bedankt!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶