Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De outlet store achterin de Lange Bisschopstraat: heb jij hem al ontdekt?

Aangeboden door Meubelplaats 11 februari 2020

Achterin de Lange Bisschopstraat tegenover de Prénatal zit de Meubelplaats outlet store. Precies 1 jaar kunnen we er terecht voor de leukste woonaccessoires, tafels, stoelen en kasten, soms met wel € 300 euro korting.

In de Meubelplaats outlet store in hartje Deventer kun je terecht voor items met een stoer, trendy en industriële tint, allemaal in de stijl van Meubelplaats.  ”Een showmodel, het laatste stuk van een oude collectie of meubels met een kleine beschadiging komen hierheen”, vertelt Iris, die sinds de opening het gezicht van de outlet is.

Van ieder maar één

Let wel: op=op. Iris: ”Van de meeste meubels is er hier maar één. Soms komen hier dames die eerst met hun man moeten overleggen . Dan komen ze een dag later terug en is het al weg.” Goed om te weten, het assortiment wordt aangevuld en wisselt dus continu. ”Ook al kom je hier regelmatig, je vindt iedere keer iets nieuws.”

Korting

Naast leuke woonaccessoires loont het om hier te speuren naar eettafel, fauteuil of kast. ”Sommige kasten gaan als ze hier komen van € 650 naar € 350 en je vindt hier ook populaire fauteuils voor een mooie prijs. Dat zijn dan natuurlijk wel showmodellen of kleuren uit de oude collectie.”

Het komt dan ook best eens voor dat mensen in een andere interieurwinkel geweest zijn en dan schrikken als ze bij de outlet store komen. Iris: ”Ik had het hier moeten kopen, hoor ik dan.”

 

Foto | indebuurt | Iris zet de nieuwste asseccoires in de winkel
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt | de Daan Fauteuil

Door de parkeerplaats aan de achterkant kunnen grote meubels makkelijk worden ingeladen. ”Sowieso kunnen mensen hier altijd iets achter laten en het aan het einde van de dag ophalen of laten bezorgen.”

Industriële klokken en vlinderlijsten

De hele dag omringt worden door mooie woonaccessoires, zorgt ervoor dat Iris dikwijls in de verleiding komt om iets mee te nemen. ”Ja, ik moet me vaak inhouden. Ik woon op 50 vierkante meter dus zoveel kan ik niet kwijt.” Bij haar thuis aan de muur hangen een klok en vlinderlijst uit de winkel. ”De klokken zijn erg populair. Mensen vinden het cool dat de tandwielen echt draaien. Maar ook de wereldbollen en vlinderlijsten zijn erg in trek.”

Uit het buitenland

Omdat Olaf ook in het buitenland inkoopt is zowel het aanbod bij Meubelplaats op de Ceintuurbaan als hier in de outlet store heel breed en uniek. ”Dat krijg ik ook vaak terug, dat hier bijzondere spullen staan. Maar dit is natuurlijk maar een klein gedeelte van wat er in de andere winkel te vinden is. Ik verwijs de mensen ook dikwijls door.”

Wanneer open?

Keertje outlet-shoppen voor je huisje? De winkel in de Lange Bisschopstraat is iedere vrijdag en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur open, dus houd je agenda vrij op die dagen. Alvast online spieken wat er zoal in de outlet staat? Dat kan op de Marktplaatspagina.

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? Een veel uitgebreider assortiment meubels en woonaccessoires vind je in de woonwinkel aan de Ceintuurbaan.

Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Meubelplaats. Meer over Meubelplaats ontdekken?

Meubelplaats woonwinkels

Geopend13:00 - 21:00

Ceintuurbaan 209, Deventer

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

meubelplaats

Deze eettafels van Meubelplaats.nl wil je hebben

Je hoeft helemaal niet zo ver te rijden als je op zoek bent naar een nieuwe eettafel. Aan de Ceintuu...

Aan tafel! Hier vind je die eettafel die je nergens kant-en-klaar kunt kopen

Meubelplaats ken je van de mooie trendy meubels en accessoires, maar wist je dat je er ook je eigen ...

adv.