Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bed in een hartjesvorm? Bij deze beddenzaak in Deventer ontwerp je jouw eigen matras!

Aangeboden door Tom Smeenk 11 juli 2019

Binnenkort op vakantie met de boot of caravan? Daar wil je natuurlijk net zo lekker slapen als thuis, maar je eigen matras meenemen wordt lastig en passen doet het vaak ook niet. Gelukkig kan Tom Smeenk een matras voor je maken in welke vorm of dikte dan ook. Ideaal! 

Alles kan

Een matras op maat kopen kan bij wel meer winkels; waarom zou je dan kiezen voor Tom Smeenk? Filiaalmanager Koen legt het uit: “Er is bij ons weinig wat niet kan. Een rond matras? Geen probleem! Een driehoek met pocketveren of juist koudschuim? Kan ook! Een pluchen slaappaleis van je caravan maken? Tuurlijk!”

Snel geleverd

Een snelle levering hoort daar ook bij. Alle matrassen zijn binnen twee weken klaar, ongeacht de vorm en maat. De meeste matrassen zelfs nog sneller.
“Dat is mogelijk omdat ze worden gemaakt door een Nederlandse fabrikant,” vertelt Koen. “Het matras wordt met de hand vervaardigd door professionals met tijd, aandacht en liefde voor het eindproduct. We maken onder andere matrassen voor wiegjes, bedsteden, boten, caravans, campers, enzovoort.”

tom smeenk

Hartjesbed

Wat was de gekste aanvraag die Tom Smeenk heeft gehad in de afgelopen jaren? “Een tweepersoonsmatras in een hartjesvorm,” lacht Koen. “Het was een huwelijkscadeau.” Een ander voorbeeld: een ouderwets wiegje, gekocht op Marktplaats maar zonder matras. Dan is het toch wel heel leuk als je daar een passend matrasje voor hebt.

Wereldwijd

Koen: “We hebben soms klanten die matrassen op maat laten maken in Amerika, maar daar niet tevreden over zijn. Dan komen ze bij ons en kunnen wij wel de kwaliteit en mogelijkheden bieden.” De winkel ontvangt ook aanvragen vanuit Suriname, Dubai en andere landen. “Door de diversiteit en mogelijkheden zijn wij dus ook internationaal actief met onze matrassen en exporteren wij deze wereldwijd.”

Ontwerp je eigen matras

Neem een kijkje op de website om verschillende matrasopties te bekijken of om er één zelf samen te stellen. De medewerkers van Tom Smeenk kunnen ook bij jou langskomen voor het opmeten van jouw toekomstige favoriete matras.

Hier werken?

Lijkt het je leuk om hier te werken? Wacht dan niet langer en solliciteer!

vacature smeenk


Meer over Tom Smeenk ontdekken?

Tom Smeenk speciaalzaken

Op aanvraag

Zandpoort 5, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.