5 x tweedehandsjes in Deventer

Door Sophie Wassink 18 juli 2017

Op zoek naar een vintage jurk uit de jaren ’50? Een tweedehands leren jackie of  een unieke zonnebril? Wij hebben de leukste vintage- en tweedehands kledingwinkels van Deventer voor je op een rij gezet.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bohémien Vintage

Bohemien Vintage Deventer
Foto: Facebook Bohémien Vintage

Bohémien heeft zich in Deventer gespecialiseerd in vintage kleding van de jaren ’50 t/m ’90. Hier scoor je een spijkerjasje of zomerjurkje waar nog niet iedereen in loopt. Naast deze unieke stukken verkoopt Bohémien ook handgemaakte kleding en accessoires van lokale ontwerpers.

Bohémien Vintage vintage

Nu gesloten11:00 - 17:30

Kleine Overstraat 3, Deventer

Bekijk meer:vintage

Clochard

Clochard Deventer
Foto: Clochard

Dit is de winkel waar je je slag kunt slaan als je een outfit zoekt voor een themafeestje. Zowel vrouwen als mannen kunnen hier trekken in de rekken. Rijen avondjurken en bijpassende accessoires zoals hoeden, sjaals, kanten handschoentjes en sieraden voor de vrouw.  Smokings, jaquettes en rokkostuums, inclusief bolhoeden, vlinderstrikken en schoenen voor de man. Behalve gedragen kleding worden hier ook oude kroonluchters en landelijke meubelen verkocht.

Clochard vintage

Nu gesloten10:00 - 18:00

Grote Overstraat 13-15, Deventer

Bekijk meer:vintage

Appel & Ei

Appel & Ei Deventer
Foto: Facebook Appel & Ei

Hier koop je tweedehandskleding, schoenen en accessoires voor een appel en een ei. Naast geld uitgeven kun je hier ook geld verdienen. Kledingkast opgeruimd? Van dinsdag t/m zaterdag kun je je afgedankte kleding inbrengen (wel even wassen en strijken). Apppel & Ei verkoopt het kledingstuk en 40% van het verkochte artikel is voor jou!

Appel & Ei Deventer vintage

Nu gesloten10:00 - 17:30

Kleine Overstraat 36, Deventer

Bekijk meer:vintage

Second Best Deventer

Second Best Deventer
Foto: Facebook Second Best

Boutique Second Best ligt een stukje van het centrum af maar is zeker de moeite waard. De winkel verkoopt voornamelijk gebruikte merkkleding uit het midden en hoger segment. Snuffel rond en scoor een jurkje van Replay, G-Star of  Maison Scotch voor en prikkie.

Second Best vintage

Nu gesloten11:00 - 17:00

Nieuwstraat 39, Deventer

Bekijk meer:vintage

Hemelse Hebbedingen

Hemelse Hebbedingen
Foto: Facebook Hemelse Hebbedingen

Hemelse Hebbedingen heeft een kleine hoeveelheid tweedehands. Af en toe zitten er vintage items bij maar 95% in de winkel is nieuw. Toch hoort deze smaakvolle winkel volgens ons in dit rijtje thuis omdat je hier echt unieke items kunt scoren. Je vindt hier kleding, schoenen en (woon) accessoires van bijzondere merken. Heaven voor de modebewuste vrouw én man.

Hemelse Hebbedingen kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Kleine Overstraat 36-A, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Winkelen

adv.