5 x de vreemdste dingen die Deventenaren verkopen via Marktplaats

Door Eline Doldersum 14 mei 2019

Voor ieder item is wel een liefhebber te vinden. Of het nu gaat om een Aziatisch bed of een paar antieke poppenogen: je vindt het allemaal op Marktplaats. Deze bijzondere voorwerpen kun je nu ophalen in Deventer. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Deventer paaltje

marktplaats-deventer

Voor de echte Deventenaren onder ons: dit Deventer paaltje staat nú op Marktplaats. Volgens de verkoper zijn ze al jaren niet meer te zien in het Deventer straatbeeld. Wil je ‘m hebben? Het enige wat je moet doen is een goed bod uitbrengen.

Jukebox

Een jukebox in je eigen woonkamer? Kan allemaal! In Deventer kun je dit exemplaar zo ophalen. Neem wel flink wat duiten mee (en een grote auto), want de verkoper doet zo’n exemplaar natuurlijk niet zomaar weg!

Suikerzakjes

Wij weten niet zo goed wat je hier mee zou willen, maar mochten er mensen in Deventer zijn die staan te springen om een partij suikerzakjes uit Noord Nederland; ze zijn hier af te halen.

Tractorband

Gebruik ‘m als decoratie, sportattribuut of zoals de verkoper in z’n omschrijving schrijft om op te slaan. Kan allemaal! Je mag deze tractorband gratis en voor niets ophalen in Deventer!

Pizzadozen

pizzadoos-deventer-marktplaats

Mocht je ambities hebben om je eigen pizzeria te beginnen: bij dit adres in Deventer kun je een hele trailer vol pizzadozen ophalen. Hé: je moet ergens beginnen!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.