IJsselgym doet veel meer dan personal training: ‘Hier heb je de rest van je leven wat aan’

Aangeboden door IJsselgym

Yes! De zomer komt eraan en gelukkig gaan de sportscholen vanaf woensdag 19 mei weer open. Het team van IJsselgym staat te popelen om jou te helpen op het gebied van voeding, sport, mindset en een gezonde leefstijl. Oprichter Marc Jansen: ”Onze coaches gaan voor resultaat op de lange termijn.”

Wil je je sterker en fitter voelen of afvallen? Bepaalde slechte gewoontes of patronen doorbreken? En meer leren over de invloed van voeding, stress en slaap op jouw lichaam? Bij IJsselgym ben je aan het juiste adres. Je vindt deze kleinschalige personal training-studio in de Leeuwenburg, in het centrum van Deventer.

Probeer nu een gratis proefsessie

In de personal training-studio train je met ervaren personal trainers. ‘Wat mag dat kosten?’ horen we je denken. Doordat je bij IJsselgym met maximaal twee andere leden tegelijk traint, krijg je wel de benodigde aandacht tijdens het sporten, maar blijven de prijzen laag. Extra fijn: op dit moment kun je je online inschrijven voor een gratis proefsessie. Zo kun je kosteloos ervaren wat IJsselgym voor jou kan betekenen.

Een persoonlijke coach die 24/7 bereikbaar is

IJsselgym focust zich niet alleen op personal training op maat. Hier krijg je het complete pakket. Marc: ”Je stelt samen met jouw persoonlijke coach doelen op. Afvallen, sterken worden, noem maar op. Iedere week heb je een persoonlijk evaluatiegesprek om te kijken hoe het gaat. We maken voor iedereen een persoonlijk voedingsschema en jouw coach kijkt ook naar je mentale gesteldheid. Je kunt jouw coach 24/7 een berichtje sturen als je een vraag hebt over voeding, een oefening of noem maar op. Hij of zij is er altijd voor jou.”

Benieuwd naar de vijf verschillende coaches? Ze stellen zich graag aan je voor.

Marc Jansen: ‘Ik weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten’

Marc is de oprichter van IJsselgym. Hij is psychosociaal coach en volgde een gerenommeerde opleiding tot personal trainer. Marc weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten: na jaren van ongezonde gewoontes en weinig beweging besloot hij de knop om te zetten.

Marc: ”Door middel van krachttraining en gezonde voeding ben ik me niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk een stuk beter en sterker gaan voelen. Dit heeft een enorme impact gehad op de rest van mijn leven.”

In zijn zoektocht naar fysiek resultaat stuitte Marc op veel onjuiste informatie. ”Daarom ben ik intrinsiek gemotiveerd om Deventenaren te coachen en informeren op basis van de beste wetenschappelijke methodes.”

personal trainer Deventer
Foto: IJsselgym

Dylan Hernandez: ‘Ik wil de sfeer tijdens het sporten zo prettig mogelijk maken’

Dylan (29) onderging zelf het traject bij IJsselgym. ”Ik woog 103 kilo, binnen een jaar werd dat 75 kg. IJsselgym was voor mij de perfecte brug tussen een professionele gym en een personal trainer. Op internet is zoveel te vinden over afvallen. Hier houden we het simpel: gewoon goed en genoeg eten en sporten.”

Het resultaat dat hij behaalde: ”Natuurlijk het getal op de weegschaal. Ik ben een stuk actiever. Je weet niet wat je mist op het moment dat je overgewicht hebt. Mentaal ben ik een stuk vrolijker en weerbaarder.” Dylan merkte hoe leuk hij het vond om de opgedane kennis te delen. Dus volgde hij de gerenommeerde Menno Henselmans PT opleiding en nu begeleidt hij anderen naar een gezonder leven.

”Iedereen is anders, maar in het (afval)proces zijn ook veel overeenkomsten. Ik herken de muren waar ik voorheen zelf tegenaan liep en help mensen daar graag overheen. Daarnaast hou ik ook van gezelligheid in de sportschool. Tuurlijk moet er gesport worden, maar ik maak ook graag een babbeltje of zet een muziekje op tijdens de training. Ik wil de sfeer tijdens het sporten zo prettig mogelijk maken.”

personal trainer Deventer
Foto: IJsselgym

Annabelle Neefjes: ‘Het is zo leuk om mensen niet alleen fysiek, maar ook mentaal te zien veranderen’

Annabelle (26) heeft op hoog niveau geschaatst en houdt zich bezig met leefstijl en voeding. ”Bij IJsselgym kijken we niet alleen naar de personal training, het sporten, maar ook naar jouw leefstijl. Zo hebben stress en slaap veel invloed op hoe je presteert en hoeveel je afvalt.”

”Er komen hier best veel mensen die willen afvallen. Dan blijkt dat ze niet alleen fysieke training, maar ook mentale support nodig hebben. Aan die persoonlijke groei heb je de rest van je leven iets. Mensen worden positiever en energieker. Dat geeft mij ook energie.”

”Qua persoonlijkheid ben ik meelevend. Ik snap het als iets niet goed gaat. Als het op werk bijvoorbeeld wat minder gaat, kan dat invloed hebben op jouw motivatie om te sporten of gezond te eten. Ik bied niet alleen een oplossing, maar ook een luisterend oor.”

Personal trainer Deventer
Foto: IJsselgym

Freerk Twijnstra: ‘Het is zo belangrijk om goed te leren bewegen’

Freek (29): ”Ik werk bij IJsselgym omdat ik mensen graag help in het veranderen van hun leven, zowel fysiek als mentaal. Een leven vol autonomie, competentie en sociale verbinding. Ook geloof ik dat als je fitter bent, dat je meer uit het leven kan halen. Ik merk het bij mijn 84-jarige vader. Hij wordt ouder, maar is nog steeds gezond. Ik gun andere mensen dat ook, dat ze gezond oud mogen worden. Ik zeg echt niet dat iedereen krachttraining moet doen. Toch is de kans heel groot dat je op latere leeftijd beter uit je stoel komt als je nu oefeningen zoals een squat uitvoert.”

Het belangrijkste vindt Freerk het goed leren bewegen. ”Ik ben rustig en geef waar nodig technische aanwijzingen. Ik laat de klant eerst bewegen zonder al te veel uitleg. Vanuit dat startpunt gaan wij kijken wat iets beter kan. Goed bewegen, daar heb je ook iets aan in je dagelijkse leven. Goed door je knieën buigen als je een volle tas met boodschappen oppakt bijvoorbeeld.”

Freerk studeerde af aan de CALO, volgde meerdere opleidingen tot personal trainer en is ook opleidingsmanager bij Start2Move, waar hij onder andere cursisten opleidt tot personal trainer.

personal trainer Deventer
Foto: IJsselgym

Jasper Heil: ‘Op basis van jouw doel maken we samen een plan’

Jasper (21) is zelf een bodybuilder, volgt de opleiding fysiotherapie en houdt zich bezig met coaching en voeding. ”Bij IJsselgym leer je je coach persoonlijk kennen: je bouwt een relatie op. We vertellen je niet alleen wat je doet, maar ook waarom. Op basis van wat jij wilt bereiken, stellen we samen jouw doelen op. Iedere week kijken we naar de vooruitgang.”

”Persoonlijk zoek ik naar middenweg tussen wat de literatuur ons vertelt en ‘gewoon doen’. We doen hier alles op wetenschappelijk bewezen theorie, toch daag ik je af en toe uit om toch iets zwaarder te trainen. Ga af op dat gevoel. Dat moet je niet helemaal loslaten.”

”Wil jij spiermassa opbouwen en intens trainen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn tip is om open minded het traject bij IJsselgym in te gaan. Laat je verrassen, dan kun je meer dan je denkt.”

personal trainer IJsselgym
Foto: IJsselgym

IJsselgym

Leeuwenbrug 89 A, 7411 TH Deventer

Nu geopend

Meer informatie

IJsselgym

Leeuwenbrug 89 A, 7411 TH Deventer

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Sport

Ga naar “Even iets anders dan wandelen: deze beweegroutes zijn er in Deventer”

Even iets anders dan wandelen: deze beweegroutes zijn er in Deventer

Bootcamp Worpplantsoen3
Ga naar “Sfeertje hoor! Dit gebeurt er tijdens de schaatsnacht in de Scheg”

Sfeertje hoor! Dit gebeurt er tijdens de schaatsnacht in de Scheg

De Scheg
Ga naar “Anita geeft al 15 jaar aquasportles: ‘Ik probeer elke les uitdagend te maken’”

Anita geeft al 15 jaar aquasportles: ‘Ik probeer elke les uitdagend te maken’

Aangeboden door Sportbedrijf Deventer

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Fleece panty € 9,99”

Fleece panty € 9,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 12 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier in Apeldoorn?”

Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier in Apeldoorn?

  • Riwis Zorg & Welzijn
  • Parttime

Topper

Ga naar “Magazijnmedewerker I Defensie”

Magazijnmedewerker I Defensie

  • RGF Staffing the Netherlands B.V.
  • Fulltime/Parttime