Fit de feestdagen door met sportschool Studio Perfect

Aangeboden door Studio Perfect 8 december 2017

De feestdagen staan voor de deur. Dit betekent lekker (en teveel!) eten en gezellige borrels. Nu kun je net zoals de rest van Nederland op 1 januari starten met je goede voornemens. Of je kiest ervoor om fit de feestdagen door te komen met sportschool Studio Perfect. Niet met een futloos gevoel op de bank, maar juist vol energie er tegenaan. En het voordeel: wanneer het zonnetje weer harder gaat stralen, zie jij er beter uit.

Meer dan twintig jaar geleden zijn Arthur begonnen, samen met mede-eigenaar Patricia Fontana, begonnen met Studio Perfect. ”In al die jaren is er heel wat veranderd op het gebied van sport en zijn er veel trends gekomen en weer verdwenen. Vroeger waren bijvoorbeeld Callanetics, Aerobics en slide (schaatsen op gladde matten) heel hip. In de jaren ’80 en ’90 wilde iedereen steps uitproberen. En de laatste jaren zijn yoga, Body Pump en functioneel individueel trainen populair.”

studio-perfect-1

Vooruitgang

”Individuele training kan met cardio, fitness en/of circuittraining. Afhankelijk van de doelstellingen, interesses en eventuele beperkingen wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. Instructeurs leggen de oefeningen uit en het is altijd mogelijk om je schema aan te passen. Wanneer je bij Studio Perfect sport, streven we samen naar jouw vooruitgang. Dit kan gaan om sterker worden, afvallen, conditie opbouwen, ontstressen of vitaal ouder worden. Dit kan ook in onze Yoga Studio, waar maar liefst ruim 25 lessen per week worden gegeven variërend van zeer rustige meditatie tot aan de fysiek uitdagende Ashtanga Yoga. Wij hebben 14 vormen van yoga. Het is geen stereotype yoga belevenis, maar een down to earth aanpak. Ik sport zelf vijf dagen in de week en beoefen ook yoga. Ik kan je vertellen na een les Ashanga ben ook ik lichamelijk vermoeid, heerlijk!”

 ‘In januari starten we met Grit Cardio’

Vernieuwend

”Wij zijn trendsettend en staan altijd open voor vernieuwingen. Zo starten wij in januari met het nieuwste programma ‘Grit Cardio’, een 30 minuten durende conditionele training. En sinds kort hebben we vernieuwde cardio apparatuur en spinningfietsen. En hebben we als enigste in de regio de eGym. Dit zijn volautomatische toestellen. Door middel van een persoonlijke chipkaart stelt het toestel je zitpositie en trainingsgewicht in. Allemaal op maat, afhankelijk van je doelstelling en huidige niveau welke vastgesteld wordt door periodieke krachttesten. Zo weten we zeker dat je het goed doet en of er progressie wordt geboekt.”

studio-perfect-2

Energie

”Ik zeg altijd: een bezoek aan ons moet meer energie opleveren dan dat het kost om te komen. Een menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Dankzij bewegen komen er stofjes vrij, die zorgen voor een prettig, positief gevoel. En een mensenlichaam is niet gebouwd voor maar één ding: het gaat om conditie, kracht, lenigheid en ontspanning. We werken met all-in pakketten: onbeperkt toegang, zonder extra kosten. De faciliteiten voor het sporten individueel of in groepsverband. En na het sporten bieden de zonnebank en sauna een relaxmogelijkheid en een drankje in de bar zorgt voor sociale contacten. Wij willen graag een vitaler leven creëren voor mensen, zodat je kunt blijven doen waar je blij van wordt, wat je plezier geeft nu en op latere leeftijd.”

Nieuwsgierig geworden? Neem eens (vrijblijvend) een kijkje.

Studio Perfect sportscholen

Nu open06:00 - 22:00

Ceintuurbaan 8a, Deventer

Bekijk meer:sportscholen