Dit is waarom je bij IJsselgym moet gaan sporten (volgens de deelnemers)

Aangeboden door IJsselgym 9 april 2019

Hiep hiep hoera! IJsselgym bestaat een jaar! Marc Jansen (31) opende 6 april 2018 de deuren van zijn studio in Deventer. Inmiddels hebben al veel Deventenaren de trainingsstudio gevonden en leggen uit waarom ze zo enthousiast zijn. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Carla: ‘Het geeft een nieuwe drive en push die ik soms zelf niet heb’

Carla Squat IJsselgym
Foto: IJsselgym.

“Mijn doel was om 5 kilometer aan één stuk hard te lopen, maar ik miste een stuk basiskracht om mijn doel op een goede en blessurevrije manier te bereiken. De kosten weerhielden mij lange tijd om te gaan sporten bij IJsselgym. Achteraf nergens voor nodig, want ik heb er zoveel voor terug gekregen. Inmiddels heb ik mijn doel behaald en is mijn volgende doel meedoen aan een obstacle run!

Marc is persoonlijk, geduldig, remmend waar nodig en pushend als het kan. Verder vind ik sporten bij IJsselgym flexibel. Ik kan na mijn werk komen sporten zonder eerst een stop thuis te maken. De combinatie van het inplannen van trainingen en de persoonlijke begeleiding geeft een nieuwe drive en push om te gaan sporten waar ik het zelf soms niet heb.

Ik zou IJsselgym zeker aan anderen aanraden die dezelfde drive en motivatie nodig hebben om een sportroutine op te bouwen.”

Tolga: ‘Ik ben al twaalf kilo lichter binnen drie maanden’

Tolga - Weighted Push ups IJsselgym
Foto: IJsselgym.

“Voordat ik begon met trainen, vroeg ik me af of ik het wel kon volhouden. Begin januari ben ik begonnen en tot nu toe ben ik al 12 kilo afgevallen en ben ik een stuk sterker. Ik voel me fitter en ben ook nog eens gestopt met roken. Ik houd het tot nu toe vol met veel plezier.

Ik vind het top dat er maximaal drie personen tegelijkertijd kunnen trainen bij Marc. Hierdoor blijft het rustig en krijg ik goede begeleiding. Marc motiveert mij op een positieve manier, denkt mee met mijn doelen en grijpt direct in als het even niet volgens plan gaat.

Ik zou tegen iedereen willen zeggen die er over nadenkt om hier te gaan trainen: twijfel niet! Je kunt altijd een gratis proefsessie doen.”

Nina: ‘Ik zit weer vol energie!’

Nina IJsselgym
Foto: IJsselgym.

“Ik heb mijn kantoor in de Leeuwenburg, hetzelfde gebouw waar IJsselgym zit. Mijn man Stan hoorde dat je bij IJsselgym persoonlijke begeleiding krijgt en we besloten om samen aan dit avontuur te beginnen. Nu een halfjaar later, heb ik een enorm positief resultaat geboekt.

Ik ben ruim 11 kilo en 15 centimeter om mijn middel kwijt. Daarnaast ben ik veel sterker geworden en is mijn vetpercentage weer gezond én het allerbelangrijkste ik zit weer vol energie! Ik vind de coaching met betrekking tot je mindset het allerfijnst bij IJsselgym. Daar begint het namelijk mee.

De trainingsstudio is kleinschalig en ik ben enthousiast over de directe aanpak en correctie tijdens het trainen. Ik gun dit iedereen! Marc is een geweldige enthousiaste coach. Mocht je twijfelen, neem dan een proefles en ik verzeker je: je bent verkocht!”

Robin: ‘Hier behaal ik wel mijn persoonlijke doel’

Robin Lat pulldown IJsselgym
Foto: IJsselgym.

“Ik zocht een goede personal coach om mij te begeleiden met fitter worden en buikvet verbranden. Dat lukte mij zelfstandig niet. Ik ben nu door IJsselgym 17 kilo lichter, ben een stuk sterker, heb meer energie en voel me een stuk beter.

Het is heel lekker om te kunnen trainen zonder enorm veel drukte om je heen. De goede begeleiding van Marc werkt heel goed voor mij. Ik denk dat er veel andere mensen zijn die in een reguliere sportschool geen resultaat behalen. Hier bij IJsselgym zeker wel. Ik raad iedereen aan om vooral contact op te nemen met Marc.”

Sander: ‘Ik heb altijd het gevoel dat ik vooruit kom’

Sander Step up IJsselgym
Foto: IJsselgym.

“Ik wilde zwaarder en sterker worden. Nu na acht maanden trainen ben ik 10 kilo zwaarder en een stuk sterker. Bij IJsselgym is er focus op zowel sport als lifestyle en voeding. Je werkt met haalbare korte termijndoelen waardoor de doelstellingen op lange termijn ook haalbaar worden.

Ik heb altijd het gevoel dat ik vooruit kom en blijf daardoor erg gemotiveerd. Ook de flexibiliteit is een groot pluspunt van IJsselgym. Ik kan bijvoorbeeld makkelijk mijn schema laten aanpassen als ik niet content ben met bepaalde oefeningen.

Ik raad iedereen deze studio aan als je wil beginnen met krachttraining. Je leert een goede technische basis en een gestructureerde manier om aan een doel te werken.”

Begin vandaag nog!

Enthousiast geworden van deze positieve verhalen? Een proefles boeken kan vandaag nog en is gewoon helemaal gratis. Helemaal leuk: omdat IJsselgym 1 jaar bestaat, krijg je nu tijdelijk 4 extra weken voor de helft van de prijs bovenop jouw looptijd naar keuze! Check hier de verschillende pakketten van IJsselgym. 

1jaar IJsselgym Marc
Foto: IJsselgym

Wie is Marc?

Marc is personal trainer én psychosociaal coach. Als je bij IJsselgym gaat trainen krijg je persoonlijke begeleiding en 24/7 online coaching. Je gaat niet alleen met je sportdoelen aan de slag, maar ook met je mindset, leefstijl en voeding. Marc: “Alles hangt met elkaar samen. Om goede resultaten te boeken, is een juiste mindset nodig en dient voeding voldoende op orde te zijn. Ook onderschatten mensen vaak de invloed van leefstijlfactoren als slaap en stress op zowel het fysieke resultaat als het mentale welbevinden. Een beetje willekeurig sporten en hopen dat je lichaam verandert, werkt niet. Je moet uiteindelijk slim en strategisch zijn op alle vlakken, waardoor je snel en duurzaam resultaat kan boeken.”

Marc ziet het als zijn missie en verantwoordelijk om anderen online en offline te coachen en te informeren op basis van de beste wetenschappelijke methodes. “We maken in een volledig begeleid programma je zowel fysiek als mentaal een sterkere en fittere versie van jezelf. Niet alleen voor even, maar voor de rest van je leven!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door IJsselgym. Meer over IJsselgym ontdekken?

IJsselgym sportscholen

Nu gesloten09:00 - 13:00 |17:00 - 20:00

Leeuwenbrug 89 A, Deventer

Bekijk meer:sportscholen

Verder lezen over IJsselgym?

Marc Jansen

Nieuw in Deventer: IJsselgym. Een training studio voor body én mind

Vandaag (vrijdag 6 april) opent Marc Jansen (30) de deuren van zijn training studio IJsselgym in de ...

Claudia: ‘Ik ben in zes maanden tijd 17 kilo kwijtgeraakt’

Dick (51) is een fittere versie van zichzelf: ‘Ik wil nooit meer terug naar de oude ik’

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.