Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sint en Piet over de vloer? Hier huur je ze in Deventer

Door Janneke Pol 10 november 2019

Ja leuk, cadeautjes en pepernoten. Maar hoe leuk is het als die pepernoten door een echte Piet naar binnen worden gesmeten? En als je even echt bij Sinterklaas op schoot mag zitten? Kan gewoon! Hier kun je Sint en Piet huren in Deventer.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Sint met twee of meer pieten

pieten
Foto ter illustratie| Deventer Pieten

Deze Sint met Pieten uit Deventer biedt zich aan voor 45 euro voor 30 minuten inclusief strooigoed voor Sint en twee Pieten (als verrassing willen er nog wel eens extra Pieten meekomen tijdens deze bezoeken.) Ze hebben nog plekken voor 30 november om 13:00 uur, 17:30 uur, 18:30 uur en 19:30 uur. Op 1 december om 13:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur en 19:00 uur. Tot slot op 5 december om 14:00 uur. Voor meer info over deze Sint en Pieten mail je naar [email protected]

Hippe Piet

hoofdpiet
Foto ter illustratie| indebuurt

Ook dit jaar komt de ‘hippe Piet’ weer naar Nederland. En komt graag samen met jou de pakketjes uitpakken en liedjes zingen en samen met ze alle van mijn mee genomen snoepgoed genieten. Dit doet hij voor twintig euro. Deze hippe piet huren? Kijk even hier.

Twee spontane maar rustige pieten

grote-pietenplein
Foto ter illustratie|indebuurt

Het is bijna zo ver! En deze pietjes kunnen dan ook niet wachten, ze zeggen graag een bezoek te brengen bij de allerleukste families van Deventer! “Heb jij zo’n leuk gezin of familie, dan komen we graag bij jullie langs voor een bezoekje van +/- 20 minuutjes! (€30) Wij zijn twee spontane maar wel rustige pieten (geen stuiterballen) en we brengen het gezellige sfeertje graag naar jullie huisje. Zingen samen Sinterklaas liedjes, delen de cadeautjes uit, voorzien jullie allemaal van strooigoed en hebben een momentje voor een leuk kiekje!” Wees er snel bij, want de eerste adressen staan al in de agenda van deze pieten. Zaterdag 30 november en zondag 1 december zijn ze in Deventer. Kijk hier voor meer info.

‘Echte Sint’

Foto ter illustratie|ANP

Deze ‘echte Sint’ zegt niet te onderscheiden te zijn van de ‘echte televisie Sinterklaas’ en heeft 25 jaar ervaring met intochten door het hele land. Hij zet zijn mijter op voor een eigen intocht, bedrijfsfeest of een bezoek aan een winkelcentrum. Je kunt hem inhuren bij kleine bedrijven waar bijvoorbeeld 10 kinderen aanwezig zijn, tot grote bedrijven waar honderden kinderen aanwezig zijn. Standaard komt Sinterklaas met 2 van zijn Pieten, maar wanneer je meer Pieten op je feest wilt ontvangen, is dat voor deze Sint geen enkel probleem. Contact opnemen voor meer info en prijzen kan via www.echtesint.nl.

Eerst maar eens cadeautjes kopen?

binnenstad-deventer-koopavond-sfeerverlichting

Shoppen maar! Dit zijn (extra) koopavonden en koopzondagen voor de feestdagen in Deventer

Van toffe cadeautjes voor pakjesavond tot dat cruciale ingrediënt voor het kerstdiner. De feestdagen...

Of benieuwd naar de intochten in en rondom Deventer?

Sint intocht Deventer! Zo ziet het programma eruit

Hij komt, hij komt! En wel op zaterdag 30 november 2019. Natuurlijk willen we allemaal op zijn minst...

Sint intocht buiten de stad? Dit zijn de intochten in Schalkhaar, Bathmen en Diepenveen

Natuurlijk hoef je voor de Sint intocht 2019 niet per se naar de binnenstad. Ook op plaatsen rondom ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.