Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Succesverhalen: 5x deze vrouwen vielen blijvend af met Ladyline

Aangeboden door Ladyline Deventer 18 juni 2019

Afslanken bij Ladyline Deventer betekent onder individuele begeleiding en met een persoonlijk voedingsplan stap voor stap werken naar je ideale figuur. Lees hier de indrukwekkende verhalen van vijf powervrouwen die afrekenden met hun oude gewicht. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Esther: ‘Ik ben nu in vorm om de overgang aan te kunnen’

Ladyline Esther succesverhalen
Esther zit weer lekker in haar vel. Foto: eigen

Via kennissen kwam Esther (47) een half jaar geleden bij Ladyline terecht. Het ging haar om het totaalpakket: voedingsadvies, sporten en cryolipolyse, een plaatselijke figuurcorrectie waarbij onderhuidse vetlaagjes definitief verdwijnen.

Door twee keer per week te gaan sporten bij Ladyline en haar dieet aan te passen begon haar lichaam al snel te veranderen. Esther merkte al snel dat ze meer energie had, spieren werden meer zichtbaar en haar buik was binnen drie maanden een stuk platter. “Ik koop nu andere kleren dan voorheen en ik ben blij met wat ik zie in de spiegel. Mijn bikini zit nu bijvoorbeeld iets mooier. Ik zit lekker in mijn lijf, er is geen irritatie meer. Mijn lijf past bij wie ik ben op 47-jarige leeftijd. En ik ben nu in vorm om de overgang aan te kunnen, haha.” Lees hier verder.

Wendy: ‘Die stok achter de deur had ik echt nodig’

Wendy voor en na
Wendy voor en na! Foto: eigen

Als bij Wendy de maat vol is en ze beslist dat ze nu eindelijk een afvalmethode wil vinden die wél werkt, komt ze bij Ladyline terecht. “Wat mij heel erg aansprak was de zorgvuldige aanpak: met een vooronderzoek krijg je een gericht plan aangereikt.”

Met de geduldige ondersteuning van de dames van Ladyline weet Wendy haar motivatie vast te houden. “Die stok achter de deur had ik echt nodig. Nu is bewegen en een gezond leefpatroon ingesleten in mijn leefstijl.”

In vijf maanden tijd heeft Wendy inmiddels al 11 kilo en 68 centimeter verloren. “Ik voel mij nu goed, zelfverzekerd en kijk er elke keer naar uit om kleding te kunnen kopen. Dat is nu zoveel leuker: ik verbaas me steeds weer over de maat waar ik in pas.” Lees hier meer over Wendy’s succes.

Marjon: ‘In normale toestand zijn mijn benen super strak’

Compressietherapie Ladyline
Zo ontspannend is het dus! Foto: eigen

Moeder en blogger Marjon volgde 12 weken lang de compressietherapie bij Ladyline. “Heerlijk was het om iedere keer weer een half uurtje te gaan liggen en een heerlijke massage te ondergaan. Door de luchtdruk in het compressiepak lijkt het net alsof je benen, je heupen en je onderrug heerlijk gemasseerd worden.”

In 24 behandelingen kwam ze van hardnekkige cellulite op haar bovenbenen en billen af en verloren haar benen 6 centimeter in omvang. “Alleen wanneer ik mijn billen heel goed samenknijp zie ik nog enkele putjes verschijnen, maar in normale toestand zijn mijn benen super strak. Ik had echt nooit durven dromen dat dit zou gebeuren.” Lees hier verder.

Doriënne: ‘Door de gerichte oefeningen wordt je lichaam in model gekneed’

Dorienne voor en na
Doriënne voor en na! Foto: eigen

Doriënne hechte veel waarde aan haar Bourgondische leven, dus hoe kom je dan van die tien kilo af? “Ik ben niet van de pillen en voedingssupplementen. En uren in de sportschool doorbrengen is niet zo mijn ding.”

Gelukkig is daar het team van Ladyline. Met twee keer per week sporten en een half uurtje ontspannen in de Ozon-zuurstofcabine gaat het hard met de kilo’s en krijgt Doriënne er zowaar lol in. “De tien kilo ben ik inmiddels kwijt en ik heb twee maten kleiner in mijn kleren. Niet door mijn Bourgondisch leventje bye bye te zeggen, maar door te leren de juiste keuzes te maken. Keuzes die passen bij mijn leven en daardoor goed vol te houden zijn. Ik voel me top en voel sinds een lange tijd geen ‘schaamte’ om straks in mijn bikini op het strand te liggen!” Lees hier het hele verhaal van Doriënne.

Ans: ‘Ik heb nooit een dinertje of een feestje laten schieten’

Ans ladyline
Ans, ruim 27 kilo lichter. Foto: eigen

Als Ans haar buik vol heeft van haar gewicht en bij Ladyline op de weegschaal gaat staan geeft deze 96,5 kilo aan. Met een streefgewicht van 76 kilo gaat ze samen met een coach aan de slag met haar beweeg- en eetgewoontes. “Ik at bewuster, genoot daardoor meer van een maaltijd, zei vaker nee tegen borrelhapjes, liet thuis het vanzelfsprekend geworden glaasje wijn bij het eten achterwege, maar heb nooit een dinertje of een feestje laten schieten.”

Binnen de helft van de afgesproken tijd heeft Ans haar streefgewicht bereikt en besluit ze haar ambitie bij te stellen: van 76 naar 70 kg! “Het ging eigenlijk veel gemakkelijker dan ik had kunnen vermoeden. Natuurlijk is het ook gewoon een kwestie van wilskracht en daarbij werd ik erg gestimuleerd door de metingen. De duidelijke overzichten, waarbij niet alleen de gewichtsafname in kilo’s, maar ook de verloren centimeters zo helder in beeld werden gebracht.”

Inmiddels zit Ans al een paar jaar onder haar streefgewicht. “Ik blijf net onder de 70 kg, schommel rond de 68/69 en dat wil ik zo houden. Hoe ik Ladyline ervaar? Professioneel, flexibel en belangstellend.” Lees hier het hele succesverhaal van Ans.

Ook klaar voor een grote verandering?

Ladyline Apeldoorn

Of je nu oud of jong bent, een moeilijke eter of een niet-zo-sportief persoon, en alle tijd hebt of juist niet, de coaches van Ladyline krijgen iedereen op het pad richting een mooi en gezond lichaam.

Wil jij ook afslanken, strakker in je vel zitten en op een ontspannen manier af van de overtollige kilo’s? Tijdens een vrijblijvende afspraak bij Ladyline Deventer kun je jouw wensen voorleggen en kijk je samen hoe je die doelen kunt behalen. Bel voor een afspraak voor een gratis adviesgesprek naar Ladyline Deventer (Binnensingel 8) op 088 – 81 22 344 of druk op de oranje knop hieronder. Voor meer informatie ga je naar www.ladyline.nl/.


Meer over Ladyline Deventer ontdekken?

Ladyline Deventer beauty en wellness

Vandaag gesloten

Binnensingel 8, Deventer

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.