Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niecky: ‘Niks irritanter dan je haar in de soep tijdens het kerstdiner!’

Aangeboden door Niecky’s 3 december 2019

Glitterjurk, hakken en dan dat zwarte tasje erbij. Qua kleding weten we al precies wat het gaat worden. Maar dat haar? Gewoon maar los? Of in een staart? Met kerst mag je haar er net zo feestelijk uitzien als je outfit, toch? Wij vinden in ieder geval van wel.

Maar wat staat leuk? Geen idee. Gelukkig is daar Niecky’s! Onze redding. De kerst duurt natuurlijk nog even, maar wij wilden wel vast weten wat nou leuk staat bij die glitterjurk. En wat moet je nou juist niet doen?

Niecky is gek op kerst: ”Ik hou ervan. Dan mag het allemaal lekker creatief, net als met oud en nieuw. Mensen willen wat extra’s, een kleurtje of de styling mag net wat meer. Daar gaat een kappershart natuurlijk sneller van kloppen. Mensen komen vaak met een plaatje om te laten zien wat ze willen. Dat is handig, alleen is ieders haar en gezicht natuurlijk anders, dus 100% hetzelfde wordt het nooit!”

Extra tips van Niecky:

  • ”Haar met laagjes kun je het beste krullen met een stijltang, maar dan wel een met afgeronde hoeken.”
  • ”Touperen kun je heel makkelijk zelf doen, ook gewoon met een borstel.”
  • ”Stem je kapsel ook af op je kleding. Met  een colletje gebeurt er bijvoorbeeld al veel bij je nek, dan is het mooi om je haar vast te doen. Steek het op of maak een mooie chique knot. Als je een lage hals draagt, kun je je haar prima los laten. Dat staat dan juist mooi.”

 

Eerst goed föhnen
De krul erin
Dat gaat de goede kant op
Kapsel 1 is bijna klaar. Het haar is losjes vastgezet aan de zijkant. En de vlecht maakt het extra feestelijk.
Blije kapster, blije klant
Kapsel 2! Het haar is opgestoken in een losse knot
Kapsel 3! Een losse casual vlecht.

Niecky: ”Als je bij ons komt dan zorgen wij dat het helemaal goed zit en je je geen zorgen hoeft te maken. Niks irritanter als dat je haar niet goed zit tijdens het kerstdiner.” Afspraak maken? Klik dan even hieronder.


Meer over Niecky’s ontdekken?

Niecky’s kappers

Geopend10:00 - 18:00

Bokkingshang 3, Deventer

Bekijk meer:kappers

 

adv.