Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is hét adres in Deventer voor een boxspring op maat

Aangeboden door Tom Smeenk 15 juli 2019

Midden in de binnenstad aan de Zandpoort vind je beddenspeciaalzaak Tom Smeenk, Tom en filiaalmanager Koen helpen je een bed te vinden om lekker op te slapen én wat stijlvol oogt. Een boxspring op maat, een refurbished Auping bed of een heerlijk MLine matras? Tom Smeenk verkoopt het!    

“Vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met handelen, waarschijnlijk werd ik door m’n vader geïnspireerd. Tijdens mijn studententijd had ik een Auping Auronde nodig voor mezelf en ontdekte ik dat hier handel in zat. Vanaf toen is het idee geboren om deze bedden te gaan opkopen. Toen ik afgestudeerd was, ben ik niet op zoek gegaan naar een baan, maar direct doorgegaan met het handelen in bedden. Ik begon vanuit de woonkamer, maar al snel moest ik een hal huren om alle voorraad op te slaan. Langzaam zijn we gegroeid, dan kwam ik weer een pand tegen die net iets groter was en verhuisden we weer. We hebben heel wat plekken gezien, toen liep ik hier tegenaan. Het loopt nu heel goed, we breiden ons assortiment continu uit en leveren goede kwaliteit. Ik ben nu erg tevreden, maar het kan maar zo zijn dat ik een nieuw pand vind en nog een filiaal open haha.”
Tom Smeenk beddenspeciaalzaak Deventer | Foto Indebuurt
Tom Smeenk beddenspeciaalzaak Deventer | Foto Indebuurt

Refurbished Auping bedden

“We hebben twee soorten bedden: SMEENK boxsprings (eigen label) en refurbished Auping Auronde bedden. De boxspings maken we op maat; op basis van de wensen van de klant laten we deze produceren bij een Nederlandse fabrikaat. Wil je liever een boxspring van 3 meter breed of juist een extra lange versie? Niks is te gek! Ook qua design kunnen we veel maatwerk leveren. Daarnaast zijn we uniek met de refurbished Auping Auronde bedden, die worden gebruikt bij ons binnen gebracht en weer als nieuw bij de klant afgeleverd. De ombouw van de Auping Auronde wordt geschuurd, geplamuurd, in de grondlak gezet en deze kunnen we in alle kleuren van de regenboog laten spuiten bij onze professionele meubelspuiter. Bij de refurbished Auping bedden worden nieuwe matrassen naar keuze geleverd, zo heb je een compleet nieuwe set tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En het is ook nog eens een duurzaam product! Ook kunnen wij een matras op maat laten maken, zodat je in je caravan of boot net zo lekker slaapt als thuis!”

Tom Smeenk beddenspeciaalzaak Deventer | Foto Indebuurt
Tom Smeenk beddenspeciaalzaak Deventer | Foto Indebuurt

Nét zo Nederlands als kaas

“Al onze producten komen van een Nederlandse fabrikant. We halen niks uit het buitenland, geen boxsprings, geen matrassen, geen kussens en geen dekbedovertrekken. Dit biedt korte lijnen, snelle levertijden en topkwaliteit. We merken dat klanten dit prettig vinden! Met de refurbished Auping bedden zijn we de grootste van het land, dat doen wij al 15 jaar en we zijn de enige die het op deze manier doen. Als je een stukje van je gordijn meegeeft kan de spuiter dit inscannen, zo heb je het bed in dezelfde kleur als je gordijn. We zitten in het middensegment, bedden beginnen bij €450,- euro en lopen op tot €10.000,- euro.”

Persoonlijke winkel

“We zien wel dat de hele grote winkels in de slaapbranche het minder goed doen, het gaat allemaal weer terug naar de kleinere en persoonlijke winkels. Hier in de binnenstad is het ook gewoon een leuke werkomgeving, op het industrieterrein zit je toch tegen een parkeerplaats aan te kijken wanneer je naar buiten kijkt. Klanten vinden het leuk dat we zo centraal in de binnenstad zitten, het geeft toch een andere sfeer. Daarnaast hebben we een eigen parkeerplaats achter ons pand waar klanten mogen parkeren. Er komt een breed publiek in onze winkel, van studenten tot senioren. Ontzettend leuk!”

Rennen naar Spar in hartje Deventer: ontbijt, lunch of diner voor 2,50 euro

Hiep hiep hoera voor Spar City Deventer! Twee weken geleden opende deze winkel aan de Keizerstraat d...


Meer over Tom Smeenk ontdekken?

Tom Smeenk

speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

Zandpoort 5, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.