Wát vet: dit restaurant in Deventer is genomineerd voor een Restaurant Award

Door Eline Doldersum 13 mei 2019

Wát een bijzonder nieuws vandaag in Deventer: restaurant The Lemon Tree is genomineerd voor een Restaurant Award. En dat drie maanden na de opening. Wauw!

Eigenaar Valentijn Bergers kan het bijna niet geloven: “Het is super bijzonder als je zo snel na de opening al opgemerkt wordt door bekende sterrenchefs in het land. Ik heb meteen mijn chef Kevin gebeld om dit bijzondere nieuws te delen”, vertelt Valentijn enthousiast.

“Het is hartstikke leuk! Helemaal omdat er heel veel goede restaurants kans maken. Het is een enorme eer om in deze lijst met genomineerden te staan. Of we het nog gaan vieren? Stiekem hebben we wel meteen een fles champagne open getrokken”, aldus een trotse Valentijn.

Bijzondere beleving

Bij The Lemon Tree kun je genieten van kleine gerechtjes die worden geserveerd in verschillende gangen. “Het gaat hier puur om de beleving. Laat je vooral verrassen door alle unieke gerechten die wij serveren”, vertelde Valentijn in een eerder interview met indebuurt.

Tekst gaat verder onder de foto

Lemon Tree Valentijn
Foto | indebuurt Deventer

Nominatie

Het restaurant van Valentijn werd genomineerd door Martin Kruithof van tweesterrenrestaurant de Lindenhof uit Giethoorn. Samen met nog dertig restaurants pronkt The Lemon Tree op een lijst met genomineerden. Het is nu aan het publiek om dé grote winnaar te kiezen.

Wel moeten we nog even geduld hebben voordat we weten wie er met de winst vandoor gaat. Pas op 16 september worden de 10 restaurants met de meeste stemmen bekend gemaakt. Jouw stem uitbrengen? Dat kan hier!

Lemon Tree Valentijn

Valentijn opent restaurant The Lemon Tree: ‘Ik wilde iets wat niemand anders heeft’

Het pand waar voorheen Italiaans restaurant Cucina Italiana zat, is weer opgevuld! Valentijn Bergers...


Meer over The Lemon Tree ontdekken?

The Lemon Tree

restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 00:00

Grote Poot 1, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.