5 x intense emoties die fietsers tijdens een weekje harde wind meemaken (in gifjes)

Door Simone Groot Lipman 14 maart 2019

Fietsende strijders: we salute you! Al dagen staat er een snoeiharde wind en laten we er vooral geen doekjes omwinden: dat is bloedirritant. Terwijl de helft van Deventer lekker de elektrische fiets, brommer, scooter of auto pakt, trappen wij ons een ongeluk door die verschrikkelijke (tegen)wind. Herkenbaar? Wij denken zomaar dat jij deze emoties ook hebt beleefd deze week.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Frisse start

Yes! Een nieuwe dag is begonnen en je gaat er met een flinke dosis positiviteit tegenaan. Zal vandaag de dag zijn dat je weer normaal naar werk of school kunt fietsen? A girl/boy can dream.

Emotie op dit moment: hoopvol

Noooooo

Je stapt naar buiten en je net geborstelde haar staat binnen drie seconden op standje Tina Turner. Potverdorie. Het wordt weer een bittere strijd vandaag.

Emotie op dit moment: ontevreden

Windje mee? Windje tegen?

Eenmaal op de fiets lijkt het je voor de wind te gaan, letterlijk. Alleen zodra je de bocht om fietst is het alsof er iemand je vol in je gezicht slaat. Bam. Een flink portie tegenwind haalt je vaartje onderuit en je valt bijna van je fiets. Ook goedemorgen!

Emotie op dit moment: verraden

De vijanden

Het is een echte strijd. Je vecht tegen de wind. Je houdt je stuur extra stevig vast en gaat met je lichaam omlaag in een poging aan de wind te ontsnappen. Laten we eerlijk zijn: it’s never gonna happen. Het lijkt net alsof je aan het skydiven bent, want je gezicht staat lekker strak. En dan spot je ze: de vijanden. De elektrische fietsers die je stiekem uitlachen, de fietsers met een windje mee die je met medelijden aankijken, de scooterrijders… En je denkt alleen maar: FML.DIT.IS.ZO.ONEERLIJK.

Emotie op dit moment: boos. heeeeeeel boos

Terugweg

Zwaar oververhit kom je aan op plaats van bestemming. Natuurlijk heb je er veel langer over gedaan dan je had gedacht, is je make-up op je knieën belandt en ben je onderweg al je lust voor het leven verloren. Maaaaar er is één lichtpuntje: de heenweg had je tegenwind, dan moet je de terugweg vast en zeker windje mee hebben. Spoiler alert: op één of andere manier heb je op de terugweg vaak ook weer tegenwind. Zoals Anita Meyer zou zeggen: Why tell me why?!?!

Emotie op dit moment: verloren

Succes strijders!!

Lees ook:

elektrische fiets anp

Karijn: frustraties tegen de ebiker, het is een wedstrijd die ik niet winnen kan

Als ik niet gefrustreerd door het leven wil fietsen, is het tijd om te leren dealen met mijn issues ...
fietsers-regen-storm

5 x emoties die je voelt als fietser in Deventer (in gifjes)

Wij zijn gek op Deventer. Echt hoor. Maar laten we eerlijk wezen: een fietsritje hier - in dit chaot...
Pothoofd-IJssel-Wilhelminabrug

Karijn: van moederfiets gewaaid

Mijn vader had me al gewaarschuwd: ''Het gaat nog een keer goed mis met jou en zoveel kinderen op di...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Weer

adv.