Dit wordt het weer tijdens Pasen 2019 in Deventer

Door Simone Groot Lipman 16 april 2019

Pasen 2019 staat voor de deur en we zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar het weer tijdens het paasweekend in Deventer. Omdat goede voorbereiding het halve werk is, hebben we de voorspelling vast voor je opgezocht. Het ziet er heerlijk zonnig uit!

Weerbericht Goede Vrijdag en zaterdag

Vrijdag 19 april is een overwegend zonnige dag. Het wordt minimaal 8, maximaal 22 graden Celsius en de kans op regen is zéér klein. Weeronline geeft deze dag voorlopig het weercijfer 9. Een mooie dag om het lange weekend mee te beginnen, dus! Zaterdag 20 april verschijnt er weer een stralende zon en de temperatuur blijft heerlijk aangenaam: maximaal 23 graden Celsius. Met weercijfer 10!

weersverwachting-pasen-deventer
Foto | Weeronline

Weerbericht eerste paasdag

Het zonnetje blijft ook schijnen op zondag 21 april. Ook weerstation Weerplaza geeft geen wolkje aan de lucht aan. Een graad of 20 met 80% zon en geen kans op regen. Weeronline voorspelt 21 graden en ook geen regen. Conclusie: een stralende eerste paasdag!

Weerbericht tweede paasdag

Op maandag 22 april is het weerbeeld in Deventer iets minder dan op eerste paasdag: dit keer iets meer bewolking, maar ook weer met een zonnetje. De kans op regen is wel iets toegenomen. Maar nog steeds een aangenaam temperatuur van zeker 20 graden. Het ziet er naar uit dat we een heerlijk zacht en zonnig paasweekend tegemoet gaan. We kunnen niet wachten!

Lees ook:

silent disco ANP

Pasen 2019: dit is er te doen in Deventer

Waarom we dol zijn op Pasen? Omdat we ongegeneerd paaseieren naar binnen kunnen werken, we lekker la...
brunchen-deventer

Op deze plekken in Deventer kun je brunchen met Pasen 2019

Hoe gezellig is het om met de paasdagen gezellig aan te schuiven met familie en vrienden voor een ov...

Meer over

Nieuws Weer

adv.