Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat er afgelopen weekend te doen was in Deventer? Nou dit!

Door Janneke Pol 18 november 2019

Weekendje weggeweest, of juist helemaal de deur niet uitgegaan? En toch wel nieuwsgierig wat er in jouw stad allemaal te beleven viel? Dit heb je afgelopen weekend gemist in Deventer.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Uit de hand gelopen try-out

Foto|Facebook Hemelse Happening

Bij Hemelse Hebbedingen was er een try-out van de Hemelse Happening. Iedereen die wilde ‘ontspullen’ en de kast weer duurzaam wilde vullen, kon (on)gedragen kleding en schoenen inbrengen bij de winkel. Je bepaalde je eigen prijs voor jouw spullen. 70% van de opbrengst ontvingen klanten als tegoed, die je weer in de winkel kunt besteden. Het bleek een try-out die misschien wel voor herhaling vatbaar was, want drie uurtjes bleken veel te weinig om alle ingebrachte spullen te verkopen. Nog tot zondag ging de uit de hand gelopen Hemelse Happening door. 

Bios tussen de bomen

Beeld: Hotel Gaia

Intussen verzamelden zich in het bos bij Hotel Gaia filmliefhebbers voor een bioscoopavondje, gewoon tussen de bomen! De film die ze konden bekijken? Overlevingsfilm ‘The Revenant’.

Geslaagde ruilmarkt

recycle-sint-speelgoed

 

“Mensen, wat ben ik trots op deze geslaagde ruilmarkt! Te gekke opkomst, mooi aanbod, gezellige mensen en fantastisch team die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt!” zei organisator Samara Verharen-Pluister na afloop van de Recycle Sint ruilmarkt aan de Zwolseweg. Hier werden zaterdag sinterklaascadeautjes geruild om op een duurzamere manier Sinterklaas te vieren in Deventer.

Opwarmertje voor sinterklaasfeest

Foto|Facebook ShoppeninDeventer

Hoewel de landelijke intocht in Apeldoorn was dit weekend, was het in de Deventer straten ook al voorzichtig feest. Hier kwamen Circuspiet, Discopiet en Mevrouw Van Dalen zaterdagmiddag alvast een feestje bouwen.

Eagles wonnen een wedstrijdje

En tot slot hadden ‘we’ nog iets te vieren. Met niet één, maar twee doelpunten won Go Ahead Eagles van Telstar afgelopen weekend.

En verder

7 x Zij waren onderweg in en om Deventer

Wat kun je nu beter doen dan selfies maken wanneer je onderweg bent? Of een plaatje van dat mooie ui...

Wat zou jij doen met het pand van voormalig Chinees restaurant Shang Hai?

Voormalig Chinees restaurant Shang Hai staat te koop, al een tijdje. Het gebouw is niet leeg, de inb...

Deze dieren willen met kerst niet alleen zijn: neem jij ze mee uit het asiel?

Na een lijstje met dieren die het langst op een nieuw baasje wachten, kunnen de nieuwkomers natuurli...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.