Voor in je agenda: dit is de nieuwe datum van OE OE Festival 2019

Door Simone Groot Lipman 15 januari 2019

Zet het maar in de agenda! Na een succesvolle eerste editie, wordt het OE OE Festival komende zomer voor de tweede keer georganiseerd en wel op zaterdag 29 juni 2019. Het festival valt dus dit jaar een week voor Deventer op Stelten.

Het OE OE Festival staat voor Op Een Onbewoond Eiland festival en vindt plaats op een sprookjesachtige locatie. Namelijk op een eiland in het bos, in de achtertuin van Hotel Gaia.

oe oe festival
Foto | Facebook OE OE Festival

Tweede editie

”Na een succesvolle eerste editie krijgen wij nog steeds kippenvel en super veel energie van alle positieve reacties. Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Omdat het zo goed is ontvangen bij ons en bij jullie gaan wij het in 2019 nog eens dik overdoen”, laat de organisatie weten op hun Facebookpagina.

Wat hebben we genoten! Check nu onze aftermovie en geniet nog even lekker na! Rocketboys bedankt!

Posted by Robuust on Tuesday, 10 July 2018

OE OE Festival

Het is een gratis festival voor jong en oud waarbij er verschillende DJ’s en bands optreden. Verwacht geen snoeiharde beats maar funky sounds met een vleugje reggae. Naast de relaxte muziek zullen er verschillende activiteiten plaats vinden. Entree is gratis!

De organisatie is nog druk bezig met het samenstellen van het programma, wat komende maanden wordt gepresenteerd. Houd indebuurt in de gaten voor meer info of check de Facebookpagina voor de laatste updates. We spraken de mannen vorig jaar voor de eerste editie:

oe oe organisatoren

Nieuw! Deventenaren organiseren festival op een onbewoond eiland in Diepenveen

Zaterdag 7 juli 2018 vindt er een spiksplinternieuw festival plaats op een sprookjesachtige locatie ...

adv.