Voor als je niet in de buurt was afgelopen weekend: dit heb je gemist

Door Sophie Wassink 12 maart 2018

Was jij dit weekend (9 t/m 11 maart) niet in Deventer? Of heb je gewoon niets van het nieuws meegekregen? Geen nood, we praten je even bij.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Deventer Doet

Foto: indebuurt Deventer

 

 

 

 

Deventenaren stoken afgelopen weekend de handen uit de mouwen tijdens NL Doet. Er waren vrijdag maar liefst 24 klussen in Deventer, zoals onkruid wieden, kinderboeken sjouwen en kinderkamers schilderen. Zaterdag waren er 30 klussen in de stad. We gingen er langs bij 3. De repo lees je hier!

Gratis schaatsen @ de Scheg

scheg schaatsen
Foto: Facebook Scheg

Het was volle bak bij de Scheg afgelopen weekend! Meer dan 1200 bezoekers kwamen zaterdag in actie op de 400 meter baan of maakten gebruik van het middenterrein, meldt de Stentor. Zondagmorgen gaven de schaatsers Kai Verbij en Michel en Ronald Mulder van Team Plantina een clinic voor de liefhebbers. Die clinics waren al heel snel volgeboekt.

Cursiefjes in de Kroeg

eus cursiefjes
Eus @ de Heren. Foto: indebuurt Deventer

Vijf schrijvers trokken zondag langs 5 overvolle cafés op de Brink. Cursiefjes in de Kroeg was druk maar erg leuk! Ieder half uur stapte er een andere schrijver of columnist de kroeg in om een stukje voor te lezen uit eigen werk. Van Eus tot Middas Dekkers.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws