Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018: Dit zijn de Deventer winnaars

Door Sophie Wassink 13 februari 2018

19 zaken in Deventer deden mee aan de Leukste Restaurant van het Jaar verkiezing. Wij, fijnproevers konden stemmen en dat hebben we flink gedaan! Twee restaurants in Deventer kwamen als beste uit de test en mogen naar de Awards Show op 5 maart! Tijdens de Award Show worden de landelijke, provincie- en gemeentewinnaars bekend gemaakt.

<< < Pagina 1 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

Goed om te weten: Bij de Award Show horen de gemeentewinnaars of zij gemeentewinnaar zijn geworden met de meeste stemmen, met het hoogste  waarderingscijfer of beide! We houden jullie uiteraard op de hoogte. De winnaars in Deventer zijn:

Jackies

Jackies
Foto: Facebook Jackies

Restaurant Jackies is één van de twee gemeentewinnaars! Goodjob! Bij Jackies kun je zeven dagen per week dineren in stijl. Het luxe en trendy restaurant is geïnspireerd op de spannende keuken van New York City.

Restaurant Jackies Deventer restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 00:00

Grote Poot 19, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Happerij Tapperij de Expeditie

expeditie
Foto: Facebook Happerij tapperij Expeditie

De tweede gemeentewinnaar is Happerij Tapperij de Expeditie! Yeah! Bij de Expeditie kun je terecht voor lekkere koffies met gebak, een lunch en diner van een kaart met invloeden van over de hele wereld. Van Zwitserse kaasfondue tot de Egyptisch gevulde paprika.

Happerij Tapperij de Expeditie restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 21:30

Smedenstraat 9, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.