Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let op! Aangepaste tijden buslijnen rondom Deventer

Door Janneke Pol 30 november 2019

Een aantal stadsbussen in Deventer rijdt vanaf 15 december volgens een nieuwe dienstregeling. Dat meldt vervoerder Syntus. 

Lijn 1 & 2

De eerste bus op lijn 1 (NS station – Blauwenoord via de Rivierenwijk) rijdt op zondag een uur eerder. Lijn 2 (NS station – Borgele) rijdt ’s avonds en in het weekend door naar de Platvoet. Vanuit die wijk rijdt de bus dan verder als lijn 3 naar het station. Op zondag rijdt de eerste bus een uur eerder.

Lijn 3

De vertrektijden voor lijn 3 NS station – Platvoet via Zandweerd wijzigen om een betere aansluiting te realiseren op de trein richting Arnhem en Zwolle. ’s Avonds en in het weekend rijdt de bus vanaf Platvoet door als lijn 2 naar het station. Op zondag rijdt de bus een uur eerder.

Lijn 5 & 6

Ook de vertrektijden van lijn 5 (NS station – Vijfhoek via Deventer ziekenhuis) wijzigen, zodat er een betere aansluiting ontstaat op de trein richting Arnhem en Zwolle. In de avond en op zondag wijzigen de vertrektijden voor lijn 6 (NS-station – Swormink via De Scheg).

Nieuw Heeten, Rijssen en Holten

De vertrektijden voor de buurtbus Deventer-Nieuw Heeten worden gewijzigd. Bovendien biedt een nieuwe halte in Nieuw Heeten reizigers de mogelijkheid om met TwentsFlex (www.twents.nl/twentsflex) door te reizen naar Rijssen en Holten.

Details over ‘jouw’ buslijn?

Meer details over de wijzigingen vind je op de reisplanner 2020 van Keolis.

 

Mag dat? Parkeren bij een oplaadpaal met je niet-elektrische auto?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...

Jullie fotografeerden massaal de feestverlichting in de stad en zo ziet dat eruit

Natuurlijk vraagt zo'n gigantisch lichtgevend rendier om een plaatsje op Insta! Jullie gingen de sta...

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.