Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Muisstil rijden en nauwelijks onderhoud? 5 x goede e-scooters

Aangeboden door WK Scooter Centre 31 mei 2019

Zie jij jezelf al met je lief achterop op een blitsende e-scooter ’s avonds naar een terrasje rijden? Of samen langs de IJssel cruisen? Een e-scooter heeft nogal wat voordelen. En je kunt gewoon een model wat bij jou past bij WK Scooter Centre in onze eigen stad uitzoeken. Om je alvast een beetje op weg te helpen, zetten wij de meest populaire e-scooters voor je op een rij:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Steeds meer scooterrijders kiezen voor een elektrische variant. Waarom? Een e-scooter heeft nogal wat voordelen. Je kunt fluisterstil rijden, je hebt nauwelijks onderhoudskosten, ze zijn zeer makkelijk in gebruik, je hoeft niet naar de benzinepomp, je kunt thuis opladen bij een gewoon stopcontact én de e-scooter is beter voor het milieu! De populariteit van de elektrische scooter is mede te danken aan de groei van het aanbod, dalende prijzen en een betere kwaliteit. Waar de markt een aantal jaren terug nog werd overspoeld met vooral goedkope Chinese rommel, kun je bij WK Scooter Centre  terecht voor een goede, betrouwbare e-scooter.

Monasso

De elektrische Monasso is zeer gebruiksvriendelijk en heeft diverse extra’s zoals cruise control, 2 USB- aansluitingen en een alarm dat heel stoer via een afstandsbediening wordt geactiveerd. Mooi meegenomen toch? De scooter heeft een betrouwbare Bosch motor en een uitneembare accu, zodat je deze thuis, op het werk of waar dan ook kunt opladen. De actieradius is 50- 60 km en kan makkelijk worden uitgebreid met een 2e accu naar 100- 120 km. De scooter wordt geleverd in de kleuren matblauw, matzwart, matrood, wit en zwart.


Meer over WK Scooter Centre ontdekken?

WK Scooter Centre auto en mobiliteit

Gesloten08:15 - 18:00

Hunneperweg 5, Deventer

Bekijk meer:auto en mobiliteit

Lifan LF 1200

De Lifan LF 1200 is ook een zeer makkelijk te gebruiken e-scooter: licht qua gewicht en heel handelbaar! Door de 1500 watt Bosch motor heeft je de scooter voldoende powerrrrr en door de uitneembare accu kun je overal waar je maar bent de accu opladen! De Lifan LF 1200 is standaard voorzien van een 60V – 24Amp accu die een actieradius behaalt van 50- 60 km. Deze e-scooter is verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit en zwart.

AGM Eco

Hou je meer van een echte futuristische e-scooter voorzien van diverse technische snufjes? Dan is de AGM Eco misschien wel wat voor je. Opmerkelijk is het stuur, dat helemaal zwart is als de scooter uit staat. Maar wanneer je deze aanzet met de meegeleverde afstandsbediening, dan verschijnt er een volledig digitaal dashboard met onder meer een grote snelheidsmeter, een indicator van het accuniveau en verlichtingsindicatoren. Bijzonder leuk detail is de reverse knop, waarmee je langzaam achteruit kunt rijden. Ideaal als je in Deventer in een smal straatje of steegje wilt keren. En wil je geregeld iemand achterop nemen? Dat kan met deze e-scooter heel goed door zijn ruime bouw en zadel. Erg handig toch? De accu van het merk LG biedt bij een volle lading een actieradius van ongeveer 80 km. Spreekt deze e-scooter je aan? Je kunt kiezen uit 4 kleuren: zwart, matgrijs, blauw en wit.

BTC e-Cruise

BTC e-Cruise is de elektrische variant van de populaire stadscruiser in de kleuren grijs en zwart. Qua afmetingen en zitruimte is dit een heerlijke scooter om mee door Deventer te cruisen. En handig: de BTC e-Cruise is ook heel geschikt voor 2 personen. Deze e-scooter heeft een 60V 28Amp Lithium-Ion accu met een actieradius van ongeveer 60 km.

Vespa Elettrica

Het toppunt van elektrisch rijden is de Vespa Elettrica! Waarom vraag je je misschien af? Deze Vespa is echt een technologisch hoogstandje en het oog wil ook wel wat toch? Je kunt hiermee groen rijden, maar wel in stijl met alle comfort die je van een Vespa mag verwachten! Op het digitale dashboard kun je niet alleen de ritparameters aflezen, maar je ziet er ook statistieken om je rijstijl te verbeteren. Hoe gaaf: dankzij de bluetooth-communicatie en een speciale app wordt het display een verlengstuk van je smartphone. Bovendien kun je met de Vespa  heel makkelijk met een druk op de knop achteruit rijden (wat dus net als bij de AGM makkelijk is bij draaien op de weg) Met de accu van deze Vespa kun je gegarandeerd 100 km rijden en in 4 uur is de accu volledig opgeladen!

Ben je enthousiast geworden en wil je het gevarieerde aanbod van e-scooters van WK Scooter Centre zien? Klik dan hier. Ben je klaar met voorproeven, rij dan naar de winkel aan de Hunneperweg 5 in Deventer voor een helder en duidelijk advies of het maken van een proefrit.

Lees ook:

WK Scooters Maureen Brinkhof

Hier haal je de meest hippe scooters in Deventer

Van plan om een scooter of bromfiets te kopen? WK Scooter Centre in Deventer begrijpt hoe lastig dat...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.