Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verkeer

Syntus wordt RRReis en dit verandert er in de bus

10 december 2020

De bussen in Gelderland zijn van Syntus, toch? Nu nog wel, maar vanaf 13 december niet meer. Dan rijden de bussen onder een nieuwe naam. Er zijn meer veranderingen. 

Telefoonboetes achter het stuur gestegen: hoe zit dit in Deventer?

23 november 2020

Even een berichtje typen terwijl je rijdt kan je een flinke prent opleveren: € 240,-! Het hoge bedrag schrikt niet iedereen af; het aantal telefoonboetes is namelijk in een jaar…

Straks ook in Deventer: de knalgroene deelscooter!

20 november 2020

Je kent ze misschien al uit andere steden en vanaf volgende week zijn ze ook in onze stad te gebruiken: de groene elektrische deelscooters van GO Sharing komt naar Deventer.

Dienstregeling bussen in Deventer op de schop: dit gaat er veranderen

17 november 2020

Nog dit jaar gaat Keolis het busvervoer in de regio Deventer verzorgen met elektrische bussen. In de nieuwe dienstregeling komen er nieuwe verbindingen en zijn er wijzigingen in de routes.

Mag dat? Met je auto fietsers inhalen op de fietsstraat in Deventer?

12 november 2020

Rijd jij wel eens door de fietsstraat bij de Rielerweg? En weet jij dan precies wat hier de regels zijn? Mag je er als automobilist bijvoorbeeld fietsers inhalen?

Meevallertje: op deze dagen kun je wel heel goedkoop parkeren in Deventer centrum

3 november 2020

Was jij van plan de inkopen voor de feestdagen in de Deventer binnenstad te doen? Dan is er voor jou een meevallertje deze maand: je kunt er goedkoper parkeren.

Pontje pakken? Check de gewijzigde vaartijden

20 oktober 2020

Komende weken gaat het niet voorkomen dat je na een flinke kroegavond of een avondje uit eten nog met het pontje over wil steken. Tóch handig om te weten, het…

Let op: deze weg is komend weekend afgesloten voor verkeer (en daardoor rijd je een half uur extra)

20 oktober 2020

Net als afgelopen weekend zijn er van vrijdag 23 oktober tot en met maandag 26 oktober werkzaamheden aan de N348 ter hoogte van de aansluiting met de A1 bij Deventer….

Mysterie: waarom staan er cijfers onder verkeerslichten in Deventer?

17 oktober 2020

Dagelijks krijgen weggebruikers ermee te maken: verkeerslichten. Onze ogen zijn vooral gericht op de rode, gele en groene lampen. Alleen is het je weleens opgevallen dat onderaan het verkeerslichtbord cijfers…

Even overstappen: deze rechtstreekse intercity vanuit Deventer dreigt te verdwijnen

8 oktober 2020

De rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam Centraal dreigt te verdwijnen in Deventer. In plaats van één rit naar ‘CS’ moeten we straks waarschijnlijk met een sprinter vanuit Amersfoort reizen.

Pagina 1 van 13

adv.