Het roer om: twee overnames in de Walstraat

Door Simone Groot Lipman 14 juni 2018

We schreven eerder over het feit dat woonwinkel De Vrije Vogel en lunchroom Tea Rose op zoek waren naar een nieuwe eigenaar. En het is hun gelukt! Gelukkig voor ons, blijft het concept hetzelfde. We wensen de nieuwe eigenaren veel succes!

<< < Pagina 1 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tea Rose

Binnentuin Tea Rose
Foto: indebuurt Deventer

Acht jaar lang stonden eigenaren Leo en Alexandra Brinkman te buffelen in Schotse sferen. Ze hebben de lunchroom met veel plezier en enthousiasme gedraaid maar zijn nu toe aan een nieuwe uitdaging. ”We zijn toe aan iets kleiners en willen het iets rustiger aan doen. We hebben nu de energie niet meer om de lunchroom een boost te geven”, vertelt Leo ons in een eerder interview.

Vanaf 1 juli zal de zaak overgenomen worden door Deventenaar Ries Coolen en zijn compagnon Reinder Hartmans. Het personeel van het restaurant aan de Walstraat blijft en het menu wordt voorlopig niet aangepast. De openingstijden worden wel verruimd en dat betekent dat de lunchroom ook op zondag open zal gaan.

Tearose lunch

Nu gesloten10:30 - 18:00

Walstraat 20, Deventer

Bekijk meer:lunch

De Vrije Vogel

Het is rond, begin juni is De Vrije Vogel overgenomen. Simone draagt het stokje over aan de nieuwe eigenaresse Clotilde. Alleen deze week werken ze nog samen, om alles uit te leggen en over te dragen.

De Vrije Vogel cadeauwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Walstraat 23, Deventer

Bekijk meer:cadeauwinkels
<< < Pagina 1 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.