Totale leegverkoop! Intratuin gaat sluiten

Door Simone Groot Lipman 10 december 2018

De huidige Intratuin Deventer aan de Burgemeester van der Feltzweg in Twello gaat zaterdag 15 december definitief sluiten. Jammer natuurlijk! Bijkomend voordeel: koopjes scoren. Het is totale leegverkoop, dus bieden maar! Alles mag weg tegen elk aannemelijk bod.

Twee maanden lang dus even geen Intratuin. ”Wij gaan met man en macht aan het werk om in de nieuwe vestiging het zo mooi mogelijk te maken en we zijn dus druk bezig met inrichten! Op 1 maart zal de opening zijn op de nieuwe vestiging”, laat een medewerker ons weten.

intratuin-deventer
Foto | Facebook Intratuin Deventer

Nieuw

De nieuwe vestiging van het tuincentrum heeft een vloeroppervlakte van zo’n 10.000 vierkante meter, inclusief magazijn. Het nieuwe gebouw bestaat voor een deel uit twee lagen. Leuk om te weten: de gemiddelde grootte van een Intratuin in Nederland is circa 7.500 vierkante meter. Dus we krijgen echt een mega winkel in Deventer! De nieuwe winkel verrijst in de wijk Blauwenoord, op een perceel van 2,6 hectare. De winkel ligt tussen het Overijssels Kanaal, de N348 en de spoorlijn.

Tuinliefhebbers kunnen vanaf maart 2019 terecht in de nieuwe vestiging van Intratuin Deventer, aan de Weg door Zuid-Salland 1. Volg hun Facebookpagina voor alle updates.

Intratuin tuincentra

Nu open09:30 - 18:00

Weg door Zuid-Salland 1, Deventer

Bekijk meer:tuincentra

adv.