Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! ‘Nieuwe’ mixstore in hartje Deventer

Door Hilke Vos 13 juni 2019

Groot fan van Het Geluk van Deventer? Let goed op, want per 1 juni is de mixstore omgezet naar JEPPE. Inclusief nieuw logo en een andere huisstijl.

Jeppe is de bijnaam van Jesper Middelburg, de eigenaar van de mixstore. Je vindt er veel lokale lekkernijen, maar ook lokale handgemaakte kleding, borduurwerken, kussens, sieraden en glaswerk. “Zoek je een origineel cadeau? Bij ons kun je ook op maat kraamcadeaus laten maken”, vertelt Jesper. “Vanaf eind juni krijgen we ook producten van het Deventer Schaapskudde Wolproject, een mooie aanwinst voor onze lokale producten.”

Kapsalon

In de winkel bevindt zich tevens de kapsalon van Goodhairday by Rachel, die dit jaar ook te vinden is op het Deventer Stadsfestival als festivalkapster om feestgangers te voorzien van een mooie vlecht of haarversiering. “Rachel is op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig in de winkel. Een afspraak maken kan via de website.”

jeppe1
Foto | JEPPE

Flexruimte

Achterin de winkel zit een afsluitbare ruimte die te huur is voor een workshop, vergadering of een feestje. Jesper: “Deze sfeervolle ruimte word door onszelf gebruikt voor Eten bij Jeppe, waar je eens per maand voor €15,- kunt genieten van een driegangenmaaltijd. Op maandagavonden is er een meditatiegroep en op donderdagochtend een ontmoetingsochtend van Deventer Huisgenoten.”

Team JEPPE

Meestal is Jesper zelf te vinden in de winkel, vaak ondersteund door zijn vriendin Karen. De betrokken onderneemsters uit de winkel helpen soms ook een dagdeel mee. Wil je meer weten? Klik hier voor meer info.


Meer over JEPPE ontdekken?

JEPPE winkelen

Broederenstraat 45, Deventer

Bekijk meer:winkelen
intertoys-anp

Yes! Deze Intertoys gaat binnenkort weer open

Goed nieuws, want speelgoedwinkel Intertoys in winkelcentrum Colmschate heropent zaterdag 6 juli de ...

Dit wil je niet missen: het OE OE Festival in Deventer

Na een geslaagde eerste editie in 2018 komt er een tweede OE OE Festival. En al aan het einde van de...
mooiste Instagramfoto's

7 x de mooiste Instagramfoto’s van Deventer van de afgelopen dagen

Wat komen we toch veel mooie plaatjes tegen op Instagram. Wij selecteerden de zeven mooiste foto’s v...

adv.