Check it out! Famke Louise komt naar Deventer

Door Simone Groot Lipman 24 januari 2019

Vroom vroom! Famke Louise komt binnenkort naar Deventer om hier de boel op stelten te zetten. Waar je haar in levende lijve kunt zien? Dat gaan we je vertellen. 

Op zondag 24 februari staat Famke Louise te shinen in Boode Bathmen tijdens Boode op Zondag. Heb je onder een steen geleefd en weet je niet wie deze dame is? In korte tijd is deze 20-jarige uitgegroeid tot een succesvolle maar vooral veelbesproken entertainer.

Famke Louise

Famke Louise is haar carrière begonnen als YouTuber en model. Maar brak eind 2017 door met het veelbesproken nummer Op Me Monnie. Je weet wel, van.. ‘Al die boys ja ze willen mee, maar dat gaat niet zo makkelijk..’ Inmiddels is ze uitgegroeid tot een succesvolle entertainer, is er zelfs een documentaire over haar gemaakt en scoort ze hit na hit. Ze heeft inmiddels samenwerkingen met Ronnie Flex, Caza, Jayh, Bokoesam en Bizzey en komt zondag 24 februari de voorjaarsvakantie vieren in de Grote Zaal van Boode!

Famke Louise Boode

Tickets scoren

Wees er vroeg bij, voor je het weet is het feestje uitverkocht. Ze werken niet met voorverkoop, entree aan de deur kost zeven euro. Bussen rijden uit de regio Apeldoorn, Epe/Vaassen, Olst/Wijhe en Zutphen en kosten €17,00 inclusief entree.

ogene-anp

Deze bekende Nederlanders komen in 2019 naar Deventer

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om bekende Nederlanders in Deventer te spotten. In het nieuw...

adv.