Shopalert! Shoeby Boreel gaat sluiten en heeft daarom opheffingsuitverkoop

Door Simone Groot Lipman 5 december 2018

O nee! Kledingwinkel Shoeby aan de Houtmarkt gaat helaas de deuren sluiten. Vanwege de sluiting heeft de kledingzaak nu een opheffingsuitverkoop. Tot en met januari scoor je hier kleding met heel veel korting.

We zien met grote letters ‘opheffingsuitverkoop’ staan op de ramen. Je koopt nu kleding bij de winkel wel heel goedkoop: er gelden kortingen die kunnen oplopen tot 75%. Nieuwe collectie scoor je met 20% korting. En de rest is voor de helft van de helft! De winkel wordt continue aangevuld, dus je zult nu nog niet zo snel een lege winkel aantreffen.

Shoeby

De uitverkoop duurt nog twee maanden. Het duurt namelijk nog tot eind januari voordat Shoeby voorgoed dicht is. Tot die tijd profiteer je bij de kledingzaak van flinke kortingen. Shoeby zit al een aantal jaar aan de Boreel. De reden van de sluiting? ”De loop is eruit. Het is een verkeerde plek. De bezoekers lopen rechtstreeks van de Boreel naar de binnenstad en slaan dit stukje over”, vertelt een medewerker. Daarom zal dit filiaal sluiten, gelukkig hebben we ook altijd nog een Shoeby op winkelcentrum Flora waar je terecht kunt.

Harnas uitverkoop

Kortingen! ’t Harnas sluit en heeft daarom nu opheffingsuitverkoop

Jammer! Juwelier 't Harnas in de Spijkerboorsteeg gaat helaas de deuren sluiten. Vanwege de sluiting...

Meer over Shoeby Boreel ontdekken?

Shoeby Boreel kledingwinkels

Vandaag gesloten

Houtmarkt 14, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.