Goooeeeiieemiddag! Rochea en Marijke uit Deventer winnen Straatprijs van 50.000 euro

Door Simone Groot Lipman 12 december 2018

Het zal je maar gebeuren: gaat de deurbel, staat Gaston van de Postcode Loterij ineens voor je deur! Rochea en Marijke, wonend aan de Ossenweerdstraat werden half december op deze manier verrast. Ze wonnen samen 50.000 euro. Katchinggg! Dat is nog eens een fijn (vervroegd) kerstcadeau.

De PostcodeStraatprijs van december viel op postcode 7412 BJ, de Ossenweerdstraat in Deventer. Rochea en Marijke winnen 50.000 euro, door het meespelen van twee loten. Een andere winnaar neemt een cheque van 12.500 euro in ontvangst én een gloednieuwe BMW.

Kerstdiner

Ze zijn blij verrast, laat Rochea weten over hun prijs: ”We waren net bezig met het samenstellen van het kerstdiner toen Gaston opeens aanbelde. Gaston grapte al dat we van dit bedrag op culinaire wereldreis kunnen. Maar zonder grappen: we zijn hier heel gelukkig mee en gaan er alleen maar leuke dingen van doen!”

Uitreiking te zien op TV

Wil je de verraste gezichten van je mede-Deventenaren zien? Deze maandag (17 december) is de uitreiking van de Postcode Loterij op TV, om 10.00 uur bij Koffietijd op RTL4.

adv.