Restaurant NuNu krijgt nieuwe eigenaar

Door Simone Groot Lipman 15 maart 2019

Restaurant NuNu in Schalkhaar krijgt een nieuwe eigenaar. Na twaalf jaar zeggen André en Bibi Kleine Schaars het kleurrijke restaurant aan de Raalterweg vaarwel, laten ze op Facebook weten.

Het voormalig wegrestaurant de Kranenkamp werd omgetoverd tot het vrolijke en eigenzinnige NuNu. Vol kinderfeestjes, spooktochten, festivals en ezelstochten.

Te druk

In 2013 opende het echtpaar Hotel Gaia (Diepenveen) en Kasteel de Haere (Olst). ”Super leuk, maar ook heel druk. Daarom hebben we besloten NuNu van de hand te doen en ons te focussen op de andere twee zaken. Het is een fantastische mooie plek en dat zal het gelukkig ook blijven. Het zal NuNu blijven, ook al gaan hun het natuurlijk op hun eigen manier doen”, laten André en Bibi weten op hun social media.

View this post on Instagram

NUNU IS VERKOCHT Lieve lieve mensen, wij gaan ervandoor! 12 jaar geleden is het NO NONSENS wezentje NUNU ( met zijn 7 voelsprieten ) neergestreken op de Raalterweg 22, op Landgoed de Kranenkamp. Het voormalig wegrestaurant de Kranenkamp werd omgetoverd tot het vrolijke, magische en eigenzinnige NUNU. Nunu de druktemaker met volop getier en gestuiter, van festivals, kinderfeesten, ezelstochten, budha baravonden, spooktochten, noem het maar op, het was niet gek genoeg, daarnaast is NUNU natuurlijk een restaurant waar je heerlijk biologisch en vegetarisch kan eten. Andre, Bibi en de kinderen Jona en Noobi, (die op de deze plek zijn opgegroeid ) hebben zich volop kunnen uitleven met hun creativiteit en levendigheid! Dip en Dap, de ezels behoren tot de familie! Vanaf dag 1 zijn ze bij NUNU, en zijn ze de dikste vrienden. In 2013 opende het echtpaar Hotel Gaia en Kasteel de Haere erbij…. Super leuk, maar ook super druk! Waarna ze besloten NUNU van de hand te doen en volop samen te gaan focussen op de laatste 2.. Met zeer veel liefde en gedrevenheid hebben wij NUNU gevormd en geexploiteerd, het is een fantastische mooie plek en dat zal het gelukkig ook blijven. We zijn blij met de nieuwe ondernemers die er komen, en geloven dat NUNU mooi NUNU zal blijven, ook al gaan hun het natuurlijk op hun eigen manier doen. Hierbij willen we dan ook iedereen bedanken die het voor ons tot een onvergetelijke tijd hebben gemaakt, alle gasten onze familie's en bovenal natuurlijk ook alle (oud) collega's. Liefs Andre en Bibi

A post shared by NuNu (@restaurantnunu) on

De zaak komt in handen van Michel en Ira Gieliam uit Nijverdal. Het stel runde eerder al eetcafé C’est La Vie in Nijverdal en was jarenlang de uitbater van de Bowlingboerderij en de Hooischuur in Nijverdal. Op termijn zal wel het Australische thema van het restaurant verdwijnen, meldt het stel aan De Stentor.


Meer over NuNu ontdekken?

NuNu restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 22:00

Raalterweg 22, Schalkhaar

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.