Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Publieksprijs voor sporter van het jaar. Jij mag bepalen wie er wint!

Door Erwin Winkelman 25 januari 2018

De afgelopen dagen hebben we bij indebuurt Deventer een hoop sporters de revue laten passeren. Allemaal zijn ze genomineerd in hun eigen categorie als sporter of sportteam van het jaar. Er is en prijs die we nog niet genoemd hebben. Dat is de publieksprijs. Dat komt omdat jij daar aan mee mag werken. Het is namelijk jouw stem die bepaalt wie deze prijs krijgt.

Een vakkundige jury bepaalt wie er vandoor gaat met de titel in zijn, haar of hun categorie. Maar de beste jury is natuurlijk het publiek, oftewel de lezers van indebuurt! Daarom mogen jullie stemmen voor de publieksprijs. Op 2 februari, tijdens het grote gala, worden de winnaars bekend gemaakt. Wil je daar graag bij zijn? Reserveer dan hier je (gratis) kaarten

Wie er mee doen? De afgelopen dagen hebben we alle sporters en sportteams aan je voorgesteld. Welke categorieën en welke sporters? Hier vind de je genomineerden voor sportman, sportvrouw, sporttalentsportploeg en sporter met een beperking nog eens op een rijtje. Lees ze nog eens op je gemak door.

Weet je al op wie je wilt stemmen? Dan mag je hier je stem uitbrengen.

web polls


Meer over

Nieuws Sport

adv.