Nieuw! Badpatisserie in Deventer: neem een cupcake mee in bad

Door Simone Groot Lipman 7 maart 2018

Er is iets nieuws in Deventer. Een cupcake om mee in bad te nemen. Alleen niet om op te eten, alhoewel je het bijna zou doen, maar een verwennerij voor je huid. Ook lekker! Cadeauwinkel FAME Mushthaves heeft sinds kort een heuze badpatisserie. Als we binnenstappen, waan je in een heus banketbakkerij.

Deze creaties, zoals cupcakes, pralines en donuts komt van het merk Badefee. De producten zijn bijna ‘om op te eten’. Gelukkig zorgt de geur ervoor dat je je niet snel vergist. Dit oorspronkelijke Duitse merk is helemaal een hype in Duitsland. Het is in dezelfde lijn als Rituals en Lush.

Drie plekken in Nederland

De producten zijn slechts op drie plaatsen in Nederland te vinden. Eigenaar Francis Hogeslag kwam deze producten op het spoor tijdens een buitenlands beursbezoek. “Ik liep er langs, rook en zag de mooi gevormde producten en dacht gelijk: deze wil ik in mijn winkel! Mooie cadeautjes voor jezelf of iemand anders. En handgemaakt. In de basis gemaakt met sheaboter, wat de huid voedt en beschermt. En in heel erg veel verschillende kleuren en geuren.”

Foto: indebuurt Deventer
Chocoladereep, foto: indebuurt Deventer
Cupcake. Foto: indebuurt Deventer
Truffel, foto: indebuurt Deventer

En of het nog niet genoeg is: de collectie maakt het compleet met bruisballen, bath cubes, bad truffels én bad chocolade.

fame-musthaves-juf-ank

Hilarisch: uitspraken van Juf Ank op tegels en mokken bij FAME musthaves

Als je bij FAME musthaves naar binnenloopt en vraagt om het leukste product, verschijnt er meteen ee...

Meer over FAME musthaves ontdekken?

FAME musthaves cadeauwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Grote Overstraat 26, Deventer

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.