Nieuw! Pop-up Valentijnseiland: blind daten op het Vogeleiland

Door Sophie Wassink 10 januari 2018

LIEFDE indebuurt | Voor één avond verandert het Vogeleiland in Valentijnseiland. De meest romantische plek van Deventer waar singles op eerste date kunnen gaan. Verwacht een eiland vol liefde, vrijgezellen, kansen en mogelijkheden. Singles kunnen zich opgeven, of opgegeven worden, wij fungeren als matchmakers. Dus; ben jij op zoek naar een leuke Deventenaar, is je broer al járen vrijgezel of verdient je beste vriendin een leuke vent? Geef je snel op!

Oké, we geven toe: Valentijnsdag is natuurlijk een commercieel gegeven. Doodgegooid worden met romantiek en gelukkige stelletjes, is best vermoeiend als je single bent. Daarom pakt indebuurt in samenwerking met het Vogeleiland het dit jaar anders aan. Wij gaan als cupido de komende weken héél hard ons best doen om een aantal vrijgezelle Deventenaren aan de liefde te helpen. Want hé: wat Robert ten Brink kan, kunnen wij natuurlijk ook!

Pre-party

Het Paviljoen Vogeleiland tovert de avond voor Valentijnsdag, dinsdag 13 februari, om tot liefdesparadijs. Zodat jullie op 14 februari samen Valentijn kunnen vieren. Met fakkels, champagne, rode harten en cupido in real life. De ideale plek om je eerste date te beleven. Single mannen en vrouwen (18+) uit Deventer die de gok willen wagen kunnen zich opgeven. Deelname kost je helemaal niets, alleen een kleine dosis lef.

Blind date

Het zit namelijk zo, jij geeft je op, omschrijft naar wie je op zoek bent en wij zoeken tussen de kandidaten de perfect match voor jou uit. Je ontmoet je match voor het eerst op Valentijnseiland. Is het liefde op het eerste gezicht? En slaat de vonk over? Good for you! Nu ben je op Valentijnsdag niet meer alleen én maak je ook nog eens kans op een gratis Valentijnsdiner op 14 februari voor jou en je nieuwe liefde. Het Vogeleiland geeft tijdens de pre-party namelijk twee Valentijnsdiners weg. Een etentje voor de perfecte match en een etentje voor diegene die een single heeft opgegeven.

Aanmelden

Te mooi om waar te zijn? Niets is minder waar. Aanmelden is simpel en kan door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘valentijnseiland.’ Voeg in de mail je naam, leeftijd, foto en een korte omschrijving van jouw toekomstige droomman/vrouw toe. Als wij een match gevonden hebben, krijg je een mailtje met uitnodiging. We reserveren een tafeltje voor jou én je blind date. Het eerste drankje en hapje is van ons, de rest is aan jullie.  voor de Het exacte programma volgt nog, hou indebuurt in de gaten.

Deventenaren, wie durft? Twijfel niet te lang, opgeven kan tot 6 februari. Kruip achter de computer en vind je liefde in de buurt!

Vogeleiland restaurants en horeca

Nu open10:00 - 18:00

Stationsstraat 2, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.