Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe winkel in de Lange Bisschopstraat: ‘Wij hebben volop cadeaus voor mannen’

Door Janneke Pol 3 december 2020

Ja, cadeauwinkels hebben we veel in Deventer. Toch weet het nieuwe Huisje, Boompje, Beestje zich hiertussen nog te onderscheiden. “We hebben een speciale hoek met mannencadeaus.”

Kado’s voor hem & haar‘ staat er op het welkomstbord voor de winkel Huisje, Boompje, Beestje. De giftshop opende afgelopen zaterdag de deuren in de Lange Bisschopstraat en richt zich voor een groot deel op cadeaus voor mannen. “Er zijn natuurlijk al veel cadeauwinkels in Deventer, daarom zochten we naar een manier om ons toch te onderscheiden”, zegt winkelmedewerkster Sabine. Eigenaars Hans Krielen en Geert Bergsma zijn haar vader en oom. “Ze komen uit Haarlem en Gouda en hebben daar al meerdere winkels. Eigenlijk wisten ze niets van Deventer, tot ze vroegen of deze stad niet een goede plaats was voor een dergelijke giftshop”, zegt ze.

Huisje, Boompje, Beestje

“Hoewel Deventer al meerdere cadeauwinkels heeft, leek het me een heel geschikte plek voor Huisje, Boompje, Beestje aangezien het nog een uniek concept is. We hebben veel hippe merken en grappige items. Denk aan de karaf in de vorm van een kakatoe, de handgemaakte kaarten en sieraden. Binnen de honderd vierkante meter cadeautjes hebben we een speciale cadeauhoek voor mannen. Hier vind je onder andere bretels, petten en barbecuegerelateerde spullen. Je ziet dan ook veel vrouwen binnenkomen die speciaal op zoek zijn naar een echt mannencadeau, ook stelletjes komen hier graag. De reacties zijn tot nu toe erg enthousiast”, zegt Sabine.

Een impressie:

 

Foto|indebuurt
Foto|indebuurt
Foto|indebuurt
Foto|indebuurt
Foto|indebuurt
Foto|indebuurt
Foto|indebuurt
Foto|indebuurt
Foto|indebuurt
Floating Deventer

Verpleegkundige Lizan is gek op floaten: ‘Na een horrorweek met nachtdiensten ben ik zo weer fit’

Drijvend slapen in een zoutwaterbad, ook wel floaten genoemd, is een wereldwijd fenomeen dat ook in ...
acnebehandeling

Deze huidkliniek belooft zijdezachte benen en een stralende huid: wij testen het

Deventenaar Kim startte JMH De Huidkliniek. Ze helpt je van ongewenste haren, puistjes, vlekjes en a...
Prikangst

Heb jij ontzettende angst voor naalden? Dan zoeken wij jou!

Hoera! Een coronavaccinatie lijkt binnen handbereik. Voor de meeste Nederlanders is dit een lichtpun...
  • Wil jij een 'Nieuw in Deventer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Deventer.

adv.