Nieuwe hotspot in Deventer: lunchroom Nr10

Door Simone Groot Lipman 8 februari 2019

We krijgen een nieuwe hotspot in onze Hanzestad: lunchroom Nr. 10. De broodjeszaak zit niet in hartje centrum, maar op het industrieterrein. Ondernemer Arjan Bekedam van Bekedam Food & Events opent eind februari de deuren van dit nieuwe concept in de Keulenstraat.

Arjan Bekedam is een jonge, bevlogen ondernemer met het hart op de goede plek en heel veel ideeën. Met zijn cateringbedrijf verzorgt hij samen met zijn compagnon Rob Veldkamp en zijn team onder andere personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, een jubileum of een bruiloft. Arjan: ”Dit past bij ons, we werken nu al veel samen met bedrijven. En de lunchroom is een verlengstuk ervan.”

Niet naar de stad

Een nieuw concept in Deventer, gericht op de zakelijke markt. ”De grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht heeft al dit soort zaken, in Deventer kennen ze dit nog niet. Er zijn hier heel veel mensen die een rondje lopen tijdens de lunch. En als je een afspraak hebt, kun je hier een plekje zoeken. Of als je gewoon even op een andere plek wilt werken, altijd goed voor je creativiteit. We hebben stopcontacten en er is Wifi aanwezig. En een ideale locatie, zo dicht aan de snelweg.”

Lunchroom nr10
Foto | indebuurt Deventer

To go

Op de kaart vind je natuurlijk koffie, luxe broodjes, salades en sappen. Geen kroketten of uitsmijters. Helemaal handig: je kunt je broodje (en koffie) online bestellen en ‘to go’ meenemen. Verder gaan ze ook vrijdagmiddagborrels organiseren. Arjan: ”Mensen haken vaak af, omdat ze met de auto naar de stad moeten voor een drankje. Nu hoeft dat niet meer. En als mensen een hapje willen eten ’s avonds, is dat ook mogelijk. In overleg kan alles. Als het concept aanslaat, dan kan het zo zijn dat we het verder gaan uitrollen.”

Vergaderen

De zaak zit op de begane grond van een bedrijfsverzamelpand, waar je gewoon binnen kunt lopen. Naast de lunchroom hebben ze een vergaderruimte ernaast voor 250 mensen. Verder hebben ze 80 zitplaatsen en in de zomer ook nog eens een terras met 60 zitplaatsen. Straks kun je heerlijk tussen de middag hier een ijsje eten in de zon!


Meer over Lunchroom Nr10 ontdekken?

Lunchroom Nr10 lunch

Nu gesloten09:00 - 17:00

Keulenstraat 10, Deventer

Bekijk meer:lunch
  • Wil jij een 'Nieuw in Deventer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Deventer.

adv.