Gespot: een nieuwe beauty en browbar in de binnenstad

Door Naomi Pater 1 maart 2019

Onze binnenstad is een schoonheidssalon rijker en niet zomaar één. Een heuse beauty en browbar by Ecobeauty. Dit adresje zat eerst aan de Brinkgreverweg, maar verhuist vanaf 2 maart naar de Walstraat 94. Naast de schoonheidssalon – wat het voorheen was – is er een browbar bij het concept in gekomen. 

Browbar By Ecobeauty

Een nieuwe schoonheidssalon in de binnenstad mèt als nieuwe toevoeging, een browbar. Voorheen heette dit adresje ‘Ecobeauty Salon’, wat eigenlijk alleen een schoonheidssalon was. Het plan was eerst om de schoonheidssalon en de browbar gescheiden te houden, maar uiteindelijk wilde eigenaresse Maaike het toch samenvoegen.

Browstylisten

De splinternieuwe salon heeft voor de browbar twee browstylisten aangenomen. Zij richten zich specifiek op de wenkbrauwen en weten er dus ook veel vanaf. Maaike: ”Wenkbrauwen kunnen je gezicht echt maken of kraken, het is zó bepalend voor je gezicht. En het leuke ervan is dat je direct het resultaat ziet, als je ermee bezig bent.”

beautysalon
Foto | indebuurt Deventer

Ecologisch

Het concept heet Ecobeauty, omdat ze werken met ecologische producten. Maaike: ”Niet alle behandelingen op het gebied van wenkbrauwen zijn duurzaam, dus we proberen zoveel mogelijk met ecologische producten te werken. De focus ligt vooral op het creëren van mooie wenkbrauwen.”

Behandelingen

De schoonheidssalon biedt naast de wenkbrauwbehandelingen ook gezichtsbehandelingen aan. Je kan kiezen voor een basic skincare, anti stress of een lift & firm behandeling. Ze gaan bijvoorbeeld bezig met het verwijderen van onzuiverheden, je krijgt een huidanalyse, een massage of een intensieve gezichtsreiniging.

Op zaterdag 2 maart gaat de nieuwe schoonheidssalon in Deventer open en op 28 en 29 maart staat de officiële, feestelijke opening op de planning.


Meer over Browbar by Ecobeauty ontdekken?

Browbar by Ecobeauty beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 17:00

Walstraat 94, Deventer

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Deventer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Deventer.

adv.