Portemonnee paraat? Er zit een nieuwe outlet store in hartje Deventer

Door Simone Groot Lipman 8 februari 2019

Fan van Meubelplaats? Goed nieuws, want eigenaar Olaf heeft tegenover Prénatal in de Lange Bisschopstraat een outlet geopend, genaamd outlet store Meubelplaats. Lekker koopjes scoren, toch?

In de outlet in hartje Deventer kun je terecht voor items uit de oude collectie met een stoer, trendy en industriële tint, allemaal in de stijl van Meubelplaats. In de winkel vind je ‘B-keuze’, producten met kleine beschadigingen en diverse woonaccessoires. Let wel op: op=op. Wees er daarom snel bij! Maar goed om te weten, het assortiment wordt aangevuld en wisselt dus continu. Dus je kunt hier genoeg items shoppen.

Foto | indebuurt Deventer

Wanneer open?

Keertje outlet-shoppen voor je huisje? De winkel in de Lange Bisschopstraat is iedere vrijdagmiddag (13:00 – 17:00 uur) en zaterdag (11:00 – 17:00 uur) open, dus houd je agenda vrij op die dagen.

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? Een veel uitgebreider assortiment meubels en woonaccessoires vind je in de woonwinkel aan de Ceintuurbaan.


Meer over Meubelplaats ontdekken?

Meubelplaats woonwinkels

Vandaag gesloten

Ceintuurbaan 209, Deventer

Bekijk meer:woonwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Deventer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Deventer.

adv.