Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Action in Colmschate gaat bijna open en ziet er zo uit

Door Sophie Wassink 25 april 2019

De Action opent zaterdag, op Koningsdag, een spiksplinternieuwe vestiging op Winkelcentrum Colmschate. Als je dus niet in de stemming bent om de verjaardag van Willem te vieren dan kan je morgen gaan koopjesjagen in Colmschate. 

Nieuwsgierige Deventenaren lopen langs de gloednieuwe winkelunit aan het centrale plein van het winkelcentrum. “De Action gaat bijna open hè Gré. Dat is echt een verrijking voor Colmschate.” Vanaf buiten is er is niet veel te zien want de Action is gevestigd op de eerste verdieping van het pand. Een roltrap brengt je richting de koopjes die staan opgesteld in een ruimte van 1000 (!) vierkante meter.

Wegwijs

Rijen vol manden, vazen, kaarsen, multomappen, kussens en schoonmaakmiddelen staan op je te wachten. Zoals we van Action gewend zijn, heeft ook deze vestiging in Colmschate van alles wat. Je hoeft niet bang te zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet want er is orde in de chaos gecreëerd. Er hangt bewegwijzering boven de gangpaden. In één oogopslag zie je dat de dekbedden achterin liggen, de kantoorartikelen op links en het speelgoed op rechts. Ideaal. Ook nieuw: de lichtblauwe wanden. Voor extra sfeer.

Action
Foto | indebuurt Deventer

3 x koopavond

De Action opent zaterdagochtend 27 april om 08.30 uur haar deuren. Verwacht geen toeters en bellen. Nieuwe vestigingen van de Action openen altijd zonder poespas. Dat doen ze om kosten te drukken zodat de prijzen van de producten zo laag mogelijk blijven. Vanaf Koningsdag is de winkel dagelijks geopend vanaf 08.30 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag is het koopavond en is de winkel tot 21.00 uur open. Ook iedere zondag kan je er terecht tussen 10 en 18.00 uur.

Foto | indebuurt Deventer

Meer over Action Colmschate ontdekken?

Action Colmschate warenhuizen

Gesloten08:30 - 21:00

Flora 97-99, Deventer

Bekijk meer:warenhuizen
  • Wil jij een 'Nieuw in Deventer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Deventer.

adv.