Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Deventer

Al gehoord? Boekhandel Broekhuis komt naar Deventer

24 augustus 2020

Ze hebben al vestigingen in Almelo, Hengelo, Enschede en Oldenzaal, maar begin volgend jaar komt deze boekhandel naar Deventer.

Tof! Hij opent begin september een nieuwe winkel in de Smedenstraat

20 augustus 2020

We moeten nog heel even wachten, want begin september opent de nieuwe winkel aan de Smedenstraat 27. ”Zo’n winkel miste Deventer nog.”

Goed nieuws! H&M HOME interieurconcept komt naar Deventer

12 augustus 2020

H&M staat bekend als kledingwinkel, maar de keten heeft ook een interieurconcept ‘H&M HOME’. Het concept was al te vinden in grote steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam maar komt…

Nieuw nieuw nieuw! Deze interieurwinkel opent binnenkort in Deventer

21 juli 2020

Van tafels met bijpassende stoelen tot vloerkleden en van tv-meubels tot lampen. Binnenkort komt er een nieuw adresje in Deventer voor jouw complete interieur.

Los Burros! Luuk (26) en Ashley (26) brengen Mexico bij je thuis

16 juli 2020

De Bathmense Luuk Duivenvoorde (26) werkt sinds zijn zestiende in de horeca. Nu, tien jaar later, start hij zijn eigen Mexicaanse bezorgrestaurant samen met vriendin Ashley van Spronsen(26). 

Gespot! Dit winkeltje is nieuw in de Lange Bisschopstraat

14 juli 2020

Het is een kleurrijke boel in de Lange Bisschopstraat. Hier bevindt zich namelijk sinds kort stoffenwinkel ‘Stoffen Bazaar’.

Voor alle bourgondische Deventenaren: nieuw adresje in aantocht!

3 juli 2020

Heerlijk toch: er komen nog altijd verschillende nieuwe horecazaken bij in Deventer. Hōk bijvoorbeeld! Vanaf augustus kunnen we hier terecht voor lunch, diner en borrel.

7 x deze winkels openden afgelopen weken de deuren

7 juni 2020

De afgelopen weken zijn er behoorlijk wat winkels bijgekomen in Deventer. Maar welke nou precies en waar kun je ze vinden? Wij maakten een overzicht van alle nieuwe winkels in…

Bruna Deventer opent nieuwe winkel speciaal voor schoolspullen

4 juni 2020

Bruna Deventer heeft een nieuwe winkel geopend. Naast de huidige locatie in de Korte Bisschopstraat is er sinds gisteren nog een winkel speciaal voor schoolspullen. 

Hartverwarmend! Kinderen schrijven boodschap voor de medewerkers van het Deventer Ziekenhuis

15 mei 2020

Vandaag werd in het Deventer Ziekenhuis het project Lichtpost onthuld. Voor dit project schreven kinderen een boodschap voor de zorgmedewerkers van het ziekenhuis. Dit om ze een hart onder de…

Pagina 1 van 13

adv.