Nieuw in Deventer: verleid je partner met een sensuele Braziliaanse dans

Door Sophie Wassink 13 november 2017

Zin in een feestje? Als je van dansen houdt en de Braziliaanse dans Zouk nog niet hebt geprobeerd, is dit je kans! Zouk betekent ‘feestje’ en een feestje zal het worden met deze dans. Vanaf woensdag (15 november) starten de wekelijkse danslessen in het Burgerweeshuis. 

Elegant

Zouk is een passievolle partnerdans met elementen van de lambada, een dansrage uit de jaren 80, en moderne dans. Het is een elegante dans, ziet er technisch en spectaculair uit maar vergis je niet: deze dans kan iedereen leren.  Dus, pak die dansschoenen uit de kast en sleep je partner de dansvloer op.

Bezouk

De danslessen worden gegeven door Natalie en Marko van de dansschool Bezouk. Ze geven al een aantal jaar les in Utrecht en nu verhuizen ze met dansschool en al naar Deventer. Zouk wordt gedanst op popmuziek, maar ook op tradionele zoukmuziek, dancehall en reggeaton.

Hoe wat waar

De eerste les vindt plaats op woensdag 15 november om 20.30 uur. De les is gratis en vrijblijvend dus als Zouk toch niets voor je is, betaal je ook niets. Meer info vind je hier. Nog niet overtuigd? Kijk even naar dit filmpje:

 

Meer over

Nieuws Sport