Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Molloten opgelet! Finale Wie is de Mol te zien bij Vue Deventer

Door Janneke Pol 12 februari 2020

De live finale van Wie is de Mol? is voor de derde keer op rij te zien in de bioscopen van Vue. Dit jaar ook bij Vue Deventer.

Wil jij op grootse wijze zien of ‘onze’ Rob inderdaad de Mol is dit jaar? Doe jij dat het liefst met allemaal mede-molloten uit Deventer bij elkaar? Dan hebben wij een leuke tip! Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren is de finale van Wie is de Mol? dit keer in nog meer bioscopen te zien. Vue vertoont de ontknoping van Wie is de Mol? op zaterdag 14 maart in veertien vestigingen, een daarvan is de bioscoop in Deventer.

Deventer molloten verzamelen

Tickets voor de live finale van Wie is de Mol? zijn te koop via de website van Vue. Naast Deventer is de finale dit jaar te zien in bioscopen in: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen Plein, Purmerend en Vlaardingen.

Kaarten?

Voor zes euro kunnen liefhebbers van het programma de ontknoping bekijken op het grote doek. AVROTROS-leden hebben voorrang op de kaarten en kunnen van 11 februari tot en met 26 februari tickets bemachtigen via de website. Vanaf donderdag 27 februari zijn de kaarten voor iedereen verkrijgbaar via de website van Vue.

DeventerStadsfestival2018_Johannes-101-1024x683

Een echt feestbeest? Deze festivals en feesten komen dit jaar naar Deventer!

Ben jij een echte festival- en feestganger? Dit zijn de festivals en feesten die dit jaar in Devente...
fietsers-regen-storm

Dag Ciara, hallo Dennis! Nieuwe storm op komst

Heb je net alle dakpannen op hun plaats gelegd en de trampoline van de buren teruggegeven, staat er ...

Emilie was de eerste Dolle Mina in Deventer: ‘Ze stak de stapel onderbroeken in brand en verloor daarbij haar wenkbrauwen’

Ze liep slechts tien maanden stage bij een buurthuis in Deventer in het jaar 1970. Voor Emilie Gompe...

adv.