Kijktip: Eus, Bert van Marwijk en Viktor Brand bij Tijd voor MAX in Deventer

Door Simone Groot Lipman 14 september 2018

Tof! Televisieprogramma Tijd voor Max wordt maandag 17 tot en met vrijdag 21 september uitgezonden vanuit Deventer. Vanaf de oever van de IJssel, met de prachtige skyline van de stad op de achtergrond, ontvangt het presentatieduo Sybrand en Martine verschillende bekende (oud-)Deventenaren. Zo schuiven Viktor Brand, Bert van Marwijk en Özcan Akyol.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe televisieseizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland, waaronder dus Deventer. Na Zandvoort en Leeuwarden, staat voor aankomende week ons bruisende Hanzestad op het programma, mede vanwege het feit dat we dit jaar ons 1250-jarige jubileum vieren.

Gasten

Maandag 17 september zit politiek commentator Kees Boonman aan tafel. Hij blikt vooruit op Prinsjesdag. Presentator Viktor Brand komt uit Deventer en is momenteel druk bezig met het tweede seizoen van het programma Marktplaats: Heel Holland Handelt. Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw woont vlakbij Deventer en heeft dinsdag 18 september ongetwijfeld iets over Prinsjesdag te melden. Ook oud-atlete en presentatrice Olga Commandeur schuift aan. Zij opent dinsdag in Deventer een sportief evenement in het kader van de Nationale Sportweek.

Deventer

Donderdag 20 september zitten weer verschillende prominente Deventenaren aan tafel. Zo is oud-bondscoach van het Nederlands elftal Bert van Marwijk te gast. Özcan Akyol komt ook op bezoek. Hij is genomineerd voor de JFK Greatest Man Award voor de meest succesvolle en charismatische man van het jaar. Op 6 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.

Muziek

De week wordt muzikaal afgesloten. Jan Smit komt vrijdag 21 september langs, samen met Jan Keizer én Thomas Berge. Jan Smit zal natuurlijk ook gaan optreden.

Kijken: van maandag 17 tot en met vrijdag 21 september 2018 vanaf 17.10 uur live te zien op NPO 1.

adv.