Kijktip! Deventenaren Jasmijn en Bjorn schitteren in Down met Johnny

Door Simone Groot Lipman 22 april 2019

Dat is nog eens leuk! Bjorn en Jasmijn van Theater Onbeperkt trokken de stoute schoenen aan en benaderde Johnny de Mol. Begin maart werd de theatergroep verrast door de presentator om te laten weten dat hun wens in vervulling gaat. Dit is allemaal vastgelegd en binnenkort te zien op nationale televisie in het programma Down met Johnny. 

Theater Onbeperkt is een theatergroep voor mensen met en zonder een beperking. Ze zijn bezig met opnames van een film in onder andere Deventer en Olst. Wat de wens is, mogen ze nog niet verklappen, maar het wordt in ieder geval spectaculair. Zo heeft Johnny samen met Bjorn en Jasmijn burgemeester Ton Strien van Olst-Wijhe gevraagd vergunningen te verlenen voor een speciale filmopname voor Theater Onbeperkt. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, is straks te zien in het tv-programma Down met Johnny.

down met johnny
Foto | Twitter DramaStrada

Theater Onbeperkt

Theater Onbeperkt bestaat 10 jaar en daarom maken zij een film waarin de norm wordt omgedraaid. Het gaat om een dorp dat compleet wordt bewoond door mensen met een beperking, maar raakt uit balans wanneer er een gehandicapt gezin (gezin zonder beperking) komt wonen. De dorpsbewoners hebben moeite met de nieuwelingen en zijn bang voor veranderingen.

Down met Johnny

Het nieuwe seizoen is iets anders dan voorgaande edities. Niet de mensen met Down worden verrast. Nee, zíj verrassen juist anderen die het volgens hen verdienen. Beetje anders, minstens net zo hartverwarmend. Ga dus vooral kijken, want het is een erg leuk programma. Bjorn en Jasmijn uit Deventer zijn te zien in de laatste aflevering van dit seizoen op maandag 22 april om 21:30 uur op SBS6.

adv.