Iets voor jou? Deze lunchroom in hartje Deventer staat nu te koop

Door Simone Groot Lipman 29 maart 2019

In ons centrum komt een horecapand vrij op een absolute A-locatie! Lunchroom A Taste of Honey in de Spijkerboorsteeg staat namelijk te koop. We waren benieuwd naar het verhaal en liepen even binnen.

A Taste Of Honey is al vijftien jaar een begrip in onze Hanzestad. Eigenares Astrid woont al ruim twintig jaar in Deventer en heeft bijna vijf jaar geleden deze lunchroom overgenomen van haar buren Stephan en Isabel. ”Ik doe het met heel veel plezier, het is supergezellig, maar het ondernemerschap is niet meer te combineren met het gezin. Als moeder van twee kinderen (10 en 14 jaar) ben ik thuis meer nodig.”

Kleurrijk

Astrid heeft jarenlang als projectleider bij ingenieursbureau gewerkt. ”Ik miste het sociale aspect in mijn werk. Dit kwam op mijn pad en hier had ik weer het persoonlijke contact met mensen. Dus van landbodems, naar taartbodems! Het was een mooi maar hectisch avontuur met brand, herstel van het pand en de sluiting van V&D pand naast ons. De sfeer in A Taste Of Honey heb ik rustiger en moderner gemaakt, maar het is nog wel zo kleurrijk en huiselijk als het was.”

A Taste Of Honey
Foto | indebuurt Deventer

Leukste horecazaak

De lunchroom blijft tot en met de verkoop gewoon open. ”Je kunt nog gewoon lekker komen lunchen met de heerlijkste bagels. Het was ook echt een moeilijke keuze, want het is gewoon de leukste horecazaak van Deventer. Het is hier ook heel anders dan op de Brink. Daar is alles snel snel, hier nemen we de tijd voor elkaar. Het is een prachtig plekje, wij zijn een officiële trouwlocatie en hebben een knusse binnentuin met terras”, vertelt Astrid.

Taste of Honey
Foto | Facebook A Taste Of Honey

Buitenkansje

Er hangt wel een prijskaartje aan de zaak: voor 65.000 euro is A Taste of Honey van jou. Je krijgt daar dan 35 zitplaatsen en een stadstuin (met circa 60 zitplaatsen) voor terug op een steenworp afstand van de Brink. De kleurrijke inrichting en de fantastische binnentuin maken het geheel werkelijk uniek. Een buitenkansje dus! Interesse? Je kunt contact opnemen met Hans Festen van Hevesta: (06) 53 29 13 99.


Meer over A Taste Of Honey ontdekken?

A Taste Of Honey lunch

Vandaag gesloten

Spijkerboorsteeg 27, Deventer

Bekijk meer:lunch

adv.