Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! De vernieuwde Aldi aan de Beestenmarkt gaat open en zo vieren ze dat

Door Janneke Pol 4 december 2019

De Aldi aan de Beestenmarkt is helemaal op de schop gegaan. Om het vernieuwde pand te openen, viert de supermarkt op vrijdagochtend 6 december vanaf acht uur een feestje. En het leuke? Jij kunt cadeautjes verwachten!

In verband met de verbouwing is het filiaal tijdelijk gesloten. Op vrijdagochtend 6 december gaan de deuren om 8.00 uur weer open. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met een leuke prijs in de vorm van een kraskaart. Op kraskaarten staan prijzen als stofzuigers, dweilrobots of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Foodtruck

Filiaalleider Martijn Ningbers verricht zelf de opening: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. Zo is de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”. Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame inrichting

In de vernieuwde winkel komt meer nadruk te liggen op verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. “Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.”

De vernieuwde winkel aan de Beestenmarkt 3 beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00-20.00 uur en op zondag van 10.00- 18.00 uur.


Meer over Aldi Beestenmarkt ontdekken?

Aldi Beestenmarkt supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Beestenmarkt 3, Deventer

Bekijk meer:supermarkten

Meer over

Nieuws

adv.