Hoera! De ijsbaan in Diepenveen gaat donderdag open

Door Simone Groot Lipman 24 januari 2019

De schaatskoorts loopt flink op. IJsvereniging de Molenkolk laat op Facebook weten dat er vanaf donderdag 24 januari 14.00 uur geschaatst kan worden in Diepenveen. Wij zeggen: bind onder die schaatsen!

Schaatsliefhebbers kunnen hun geluk niet op. Het ijs is namelijk dik genoeg om op te kunnen schaatsen en met veel vrijwilligers is er hard gewerkt om de ijsbaan sneeuwvrij te maken. Wij snappen dat jij meteen je schaatsen op zolder gaat zoeken en een bezoekje aan de mooie ijsbaan gaat brengen.

Hoewatwaar

Kleed je goed aan, vergeet je muts, handschoenen én schaatsen niet en zwier vandaag tot 21.00 uur over het ijs. Hou de site van de Diepenveense ijsvereniging voor alle updates. Je vindt de ijsbaan aan de Schapenzandweg nummer 13 (ingang tegenover nummer 14.) Voor de niet leden kost een dagkaart 2,50 euro.

De ijsbaan in Bathmen  is ook sneeuwvrij gemaakt, helaas heeft het hier niet hard genoeg gevroren om open te gaan, laten ze weten op Facebook. Nog even geduld dus!

Leuke kiekjes

Vergeet je niet een leuke foto te maken? Wij plaatsen namelijk graag de kiekjes van al dat plezier op het ijs op deze site. Foto’s sturen mag naar [email protected] of plaats ‘m onder dit Facebookbericht. Kunnen wij stiekem een beetje meegenieten! Vorig jaar maakten we zelf ook een aantal schaatsplaatjes:

schaatsen Diepenveen

Schaatspret in Diepenveen: zo ziet dat er uit

Gistermiddag was het zo ver: Het ijs op de Diepenveense ijsbaan was dik genoeg! We pakten massaal on...
sneeuw-deventer-roggestraat

9 x genieten van de witte wereld die Deventer heet

Heel fotograferend Deventer ging begrijpelijkerwijs los op de eerste échte Deventer sneeuw van deze ...

adv.