Hoera! Big Burger Delivery is de Deventer winnaar van de Best Restaurants Awards 2017

Door Simone Groot Lipman 11 januari 2018

Hoera voor Big Burger Delivery! Het hamburgerrestaurant in Deventer heeft de beste beoordelingen gekregen en is daarom de Deventer winnaar van de Best Restaurants Awards 2017 van Thuisbezorgd.nl.

Tijdens de drukke decembermaand konden klanten op hun favoriete restaurant stemmen. Het beste restaurant van 2017 werd op basis van drie factoren gekozen. De gemiddelde beoordelingen van heel 2017, het aantal beoordelingen van heel 2017 en het aantal stemmen op Thuisbezorgd.nl.

Dankbaar

Medewerkers van Big Burger Delivery laten via hun Facebookpagina weten ontzettend dankbaar te voor alle stemmen en toch best heel trots. “Wij willen ons personeel bedanken want zonder hun was het niet gelukt. Dit was een fantastisch 1e jaar voor ons als nieuwe eigenaren van Big Burger Delivery en gaan nu met trots 2018 tegemoet. En uiteraard willen wij iedereen heel erg bedanken die op ons heeft gestemd.”

Top 3 Deventer

Tromgeroffel: op plekje twee is CigKöftem geëindigd. De nummer drie in Deventer is AYF Restaurant. Leuk om te weten: de landelijke winnaar is Fresh2Go Sushi uit Amsterdam.

Big Burger Delivery restaurants en horeca

nu gesloten15:00 - 02:00

Staverenstraat 19, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca