Gezocht in Deventer: Gangmakers voor in de kroeg

Door Sophie Wassink 13 februari 2018

Lege kroegen in Deventer als het wat vroeger op de avond is? Binnenkort wellicht niet meer, want onze stad is op zoek naar heuse gangmakers. Uhh, wat?!

Nou, in ruil voor gratis drank moet je ervoor zorgen dat de Deventer kroegen vroeger gevuld zijn op stapavonden. En nee, er zit geen addertje onder het gras. Oh ja, je moet minimaal één gratis rondje halen. Elke maand. Maar dat wil je natuurlijk juist. 😉

Levenloos

het Utrechtse bedrijf Dutch Entertainers zoekt in verschillende steden in het land gangmakers die eerder de kroegen vullen. Soms komt een feestje pas na 01.00 uur op gang en ziet het barpersoneel de eerste mensen pas na twaalf uur. Daarvoor is de tent vaak leeg en levenloos. Daar moet dus verandering in komen en daar kan jij voor zorgen. In Deventer waren er begin dit jaar al 200 gangmakers geselecteerd, maar wat blijkt: niet alle gangmakers komen lekker op gang. Dus: nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Gratis rondje

Als je je aanmeldt als gangmaker en je wordt geselecteerd dan kun je in Deventer, iedere week een gratis rondje halen bij: Dorst, Hollands Glorie, The Irish Elk en Jasmins. Geen gratis drankje, maar een gratis rondje! Voor jou en je vriendengroep, mits je dus vroeg op de avond de tent deels vult. Zo rond de klok van 22.00 uur. Als je slim bent, maak je er iedere week gebruik van en dan ziet jouw rekening er aan het einde van de maand zo uit:

Inschrijven

Overtuigd? Schrijf je hier in en wacht vervolgens af of je geselecteerd wordt. Easy going. Oh, en als je gangmaker bent kies je elke week waar je gratis rondjes wilt. Top!

adv.