Game Factory stopt en zoekt een nieuwe eigenaar

Door Simone Groot Lipman 5 februari 2019

O nee! Game Factory in hartje Deventer zoekt een nieuwe eigenaar. Vanaf 1 maart zal eigenares Melanie stoppen en is de zaak ter overname beschikbaar, laat ze ons weten. Het goede nieuws is dat de zaak nu van jou kan worden!

Ruim 2,5 jaar geleden opende Melanie Broekhuis haar winkel Game Factory in de Nieuwstraat. Een heel nieuw concept in Deventer, maar inmiddels een gevestigde naam. Hier vind je miniaturen en veel Trading Card Games. Dit zijn kaartspellen zoals Pokémon, weer populair dankzij Pokémon Go. Maar het is meer dan een (game)winkel. Met drie verschillende speelruimtes is het een warme ontmoetingsplek. Melanie gaat weer wat anders doen. Zo is ze ook therapeut in haar eigen praktijk Hara Coaching, doet ze het HSP café. Deventer en wil ze iets meer doen betreft voeding en sport.

Hoewatwanneer?

Ze zoekt in principe iemand die Game Factory wil voortzetten zoals het (ongeveer) nu is. Degene kan zo instappen met de bestaande community’s. Wanneer de boel wordt overgenomen is niet duidelijk, want eerst moet natuurlijk een hele goede kandidaat worden gevonden! Geïnteresseerden kunnen mailen naar [email protected]. Als het even lukt, kan deze toffe zaak over een tijdje van jou zijn!

Lees ook:

game-factory-melanie

Game Factory is meer dan een winkel: ‘Het is een ontmoetingsplek, net een café’

Als vrouw in een echte mannenwereld, staat eigenares Melanie Broekhuis haar mannetje wel met haar wi...

Meer over Game Factory ontdekken?

Game Factory hobbywinkels

Nu gesloten13:00 - 23:30

Nieuwstraat 52, Deventer

Bekijk meer:hobbywinkels

adv.